Tandläkare Stockholm Södertandläkarna

Södertandläkarna

Fatburs Brunnsgata 29, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Södertandläkarna erbjuder både allmän och avancerad tandvård för vuxna. Vi vill att du ska ha starka och friska tänder livet ut. Här skapar vi förutsättningarna.

Södertandläkarna Bågen ligger på Fatburs Brunnsgata 29 vid kanten av Fatbursparken på Södermalm.
Södertandläkarna tog över kliniken i början av 2016. Före dess hette vi Tandvården i Bågen.

Fyra behandlingsrum
Under 2016–2017 renoverades kliniken från grunden. Glädjande nog vill fler komma hit. Därför passade vi på att utöka med ett behandlingsrum till. Nu har vi totalt fyra rum för behandling där vi tar emot cirka 60 patienter i veckan.

Munnen är en del av kroppen
Det är så vi ser det. Munnen är lika viktig att hålla frisk som hela du. Din munhälsa är en del av ditt välbefinnande. Vi utgår alltid från varje individs personliga förutsättningar och är lyhörda för dina önskemål och förväntningar när du kommer till oss. Det synsättet inkluderar även din ekonomi.

Kvalitet i din behandling
Södertandläkarna var en av Stockholms första tandvårdskliniker som godkändes i en extern kvalitetskontroll när en oberoende granskare gick igenom och bedömde alla delar av vår arbetsplats. Ett kvitto på att vi var på rätt väg. Det motiverade oss att bli ännu bättre.
Vi tror på beprövade och inarbetade rutiner. Våra utbildningsdagar är ett av flera sätt att lyfta fram eventuella fel och brister, snabbt åtgärda dem och jobba med kvaliteten i våra behandlingar.

Lära för livet när utvecklingen går framåt
Tandvård är ett område där utvecklingen går mycket snabbt framåt. Vi ser det som vår skyldighet att ta del av nya forskningsrön och prioritera vidareutbildning i nya metoder och tekniker.
Vi är måna om att ge behandling av mycket hög kvalitet, utan att du ska behöva betala för mycket. Och vi arbetar enbart med etablerade och väldokumenterade metoder. Allt för att kunna ge dig den allra bästa behandlingen.

Digitalisering i tändernas tjänst
Våra kliniker är helt digitaliserade, vilket innebär att röntgenbilder och journaler lagras digitalt. Det medför många fördelar.
Dels gör den nya digitala röntgentekniken att du som patient utsätts för betydligt mindre strålning än tidigare, dels blir bilderna tydligare när de visas direkt på en dataskärm.
Det underlättar dialogen mellan dig och tandläkaren när vi går igenom behandlingar och resultat. En annan stor fördel är att tekniken inte kräver några kemikalier. Det är bra för miljön.

Du är trygg i stolen
Södertandläkarna och våra enskilda tandläkare är anslutna till Sveriges tandläkarförbund, Privattandläkarna, Sveriges tandhygienistförening och Försäkringskassan.
 

Vad tycker du om Södertandläkarna

1.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarFörsta besök hos Akke 13/5. Akke klämde ihop protes för att sitta bättre. Samma dag senare lossnade en tand frän protes. Reklamation nej. Kostn. 6000 kr. Svinigt!
Från anonym -
Felkonstruerad bro förenat med enorma besvär och svår smärta. Bron lossnade och en implantatskruv sattes istället. Vid besök hos specialist visar det sig att skruven är obrukbar för fastsättsättande av krona. Hur kan detta ens vara möjligt?
Från anonym -