Stäng 

Var?
Södermalm
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera

Hitta enkelt tandläkare i Södermalm

Det finns många bra tandläkare att välja på i Södermalm. Det finns både privata mottagningar och folktandvårdens egna mottagningar.

Tandläkare.se är Sveriges första sida där du enkelt kan få en överblick, jämföra priser och hitta rätt tandläkare där just du bor. Använd vår söktjänst för att hitta rätt behandling för just dig.

Södermalm ligger i hjärtat av Stockholm. Här finns ett bra utbud av både tandläkare inom folktandvården och privattandläkare. På vår sida kan du med enkelhet hitta den tandläkaren som är rätt för just dig.

Vad kostar tandläkare i Södermalm?

Tandläkare i Södermalm, liksom alla tandläkare i Sverige måste ha en tydlig prissättning för sina behandlingar och denna finns hos Försäkringskassan. Även privat tandläkare i Södermalm kan vara kopplade dit och behöver inte vara dyrare än andra tandläkare.

Sedan april 2018 är det allmänna tandvårdsbidraget högre och är nu dubbelt så högt. Du kan använda bidraget från och med det år du fyller 23 år för att betala en del av kostnaden när du besöker en tandläkare/tandhygienist. Från att du fyller 23-29 så är bidraget 600 kr/år. Från det år du fyller 30- 64 kan du få 300 kr/år. Från och med 65 års ålder är bidraget igen 600 kr/år. Oftast använder du automatiskt tandvårdsbidraget när du betalar för ditt besök.

Du som besökare till sajten kan direkt få upp lediga tandläkartider i din närhet hos tandlakare.se. Du kan söka på närområdet till exempel “tandläkare i Södermalm” och få lediga tider i din närhet. Du kan också söka på lediga akuttider eller på specifika behandlingar. Du kan också söka på tandläkare som talar ett visst språk och självklart använda tandvårdsbidrag.

Gratis tandvård i Södermalm

Barn och ungdomar under 22 år har rätt till fri tandvård i Sverige. Detta gäller även hos en privat tandläkarmottagning. Du har alltså rätt att välja privat vård gratis.

All tandvård är gratis för barn och ungdomar till det år man fyller 22. För dig som fyller 23 år 2018 slutar tandvården att vara kostnadsfri i de flesta landsting, men då börjar ett statligt tandvårdsstöd att gälla. I Stockholms läns landsting gäller fri tandvård upp till 23 år.

Ett utökat tandvårdsbidrag gör att övergången från helt gratis tandvård blir lite mindre och chansen att du fortsätter gå till tandläkaren ökar.

Boka tandläkare nu!

Tandläkare.se gör det enkelt att hitta en tandläkare nära dig samt listar alla akuttider i närområdet.

Tandläkare.se listar tandvård utifrån de aspekter du söker. Du kan enkelt filtrera din sökning utifrån: akuttandvård eller tandläkare i Södermalm. Du kan också söka på specifika öppettider, särskilda behandlingar eller på talade språk på mottagningen. På sajten är det enkelt att läsa och jämföra tandläkare i ens närområde.