Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Erikssonkliniken

Erikssonkliniken

Götgatan 21

116 46 Stockholm

Ring oss
Heart-

Tyck till

-
Genomsnittsbetyg
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Erikssonkliniken - Tandvård på Söder!

Erikssonkliniken är din tandläkare på Götgatan, på Södermalm, som erbjuder högkvalitativ tandvård med personligt bemötande och modern teknik. Vi har stolt erbjudit tandvård till våra patienter sedan 1970-talet. Vi har designat vår klinik med en varm och välkomnande atmosfär, med flera behandlingsrum och ett rymligt väntrum som garanterar en bekväm upplevelse.

Vi erbjuder bland annat följande behandlingar:
 • Allmän tandvård: Regelbundna kontroller, tandrengöring, fyllningar, rotbehandlingar
 • Estetisk tandvård: Tandblekning, porslinsfasader/kronor och broar, tandimplantat, tandreglering
 • Akut tandvård: Snabb och effektiv behandling vid akuta tandproblem
 • Barn- och ungdomstandvård: Vi tar hand om hela familjens tandhälsa

Om oss
Vårt team består av tre omtänksamma tandläkare, tre professionella tandsköterskor och två passionerad tandhygienister. Genom vårt starka samarbete med specialister inom olika områden, kan vi ge våra patienter heltäckande behandlingar för deras tandvårdsbehov. Vi är stolta över att ha hjälpt många människor att uppnå en stark och hälsosam mun, och ser fram emot att få fortsätta vår tradition av högkvalitativ tandvård på Erikssonkliniken. Välkommen att besöka oss och upplev vårt omtänksamma och professionella team!

Vårt mål är att göra varje patientbesök så bekvämt som möjligt och att hjälpa dig att uppnå en stark och hälsosam mun. Vi välkomnar nya patienter och ser fram emot att få ta hand om dina tandvårdsbehov på Södermalm.

Välkommen till oss på Götgatan 21 på Södermalm i Stockholm. Boka din nästa tandläkartid redan idag!
Hitta hit
Götgatan 21
Öppettider
Måndag:
08:00 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 17:30
Onsdag:
08:00 - 17:00
Torsdag:
08:00 - 16:30
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
PrivattandläkarnaSveriges Tandhygienistförening
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Spanska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser min bokade tid hos kliniken samt delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. 30 min behandling. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter!

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickdjupsmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidare behandling tillkommer på priset ex. fler röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Konsultation inför estetiska injektioner (botox och fillers), 30 min. Fotodokumentation ingår i priset vid eventuell uppstart av behandling. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienist, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor och tandkött. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 60 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Erbjudandet gäller nya patienter! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför Invisalign (osynlig tandställning), 30 min. Fotodokumentation ingår i priset vid eventuell uppstart av behandling. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Snarkskena

CaretIcon
En snarkskena är ett effektivt sätt för dig att minska eller helt bli av med snarkningar. Vid ett tandläkarbesök får du snarkskenan utformad speciellt efter din tandrad. Under natten ser snarkskenan till att fixera din käke så att luftvägarna vidgas och du kan andas utan snarkningar.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. Panorama röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt preleminär kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Erbjuder specialistvård