Tandläkare Stockholm Essinge Tandvård Tandläkare Malin Sjöstedt

Essinge Tandvård Tandläkare Malin Sjöstedt

Stenkullavägen 54, Stockholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Stora Essingens familjetandläkare! Här hittar du en bedövningsteknik som gör att behandlingen är nästan smärtfri och modern allmäntandvård i trygg miljö. Bra kvalité till rimliga priser! Professionell vård med motiverande samtal, för att ge dig förståelse för din munhälsa och tandstensborttagning med polering.Tydlig information om behandlingens genomförande och kostnad. Bettskene behandling av käkledsbesvär och tandpressning. Vitare tänder med blekning. Kostnadsfri remiss till Sophiahemmet eller Danakliniken med specialister för hjälp med implantat eller narkos för dig som behöver bli sövd vid tandvårdsrädsla. NYHET! Med anslutning till försäkringskassan finns nya särskilda tandvårdsbidraget på 1200kr per år för dig som du kan uppvisa läkarintyg! http://essingetdv.se/

VÅR VISION ÄR ATT DU SKALL HA EN FRISK MUN FÖR LIVET!

Vi erbjuder ett optimalt omhändertagande för alla åldrar. Vården är inriktad på att vara förebyggande, så att du själv kan påverka din tandhälsa i hög grad.

Behandlingen utförs med största omsorg och kvalitet.
Ett personligt engagemang och bemötande i en lugn miljö.

Vår förhoppning är att du skall dela vår vision och uppleva känslan av att det är meningsfullt att regelbundet arbeta för en frisk mun.

VÄLKOMMEN!

Vad tycker du om Essinge Tandvård Tandläkare Malin Sjöstedt

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarJag kom till Malin på Essinge tandvård med två visdomständer som skapat problem i 10 år (som jag ej har åtgärdat tidigare pga tandläkarrädsla). Malin lyssnade på min oro och drog ut båda tänderna på ett mycket oproblematiskt sätt. Jag kommer välja Essingen tandvård i framtiden och kan rekommendera alla att boka tid där.
Från Annah Thunberg, 31 år -