Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare på Stureplan

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Stureplan
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3
 • ...
 • 19

Tandläkare Stureplan

Befinner du dig i Stockholm på Stureplan och behöver hitta en akuttandläkare? Eller vill du byta tandläkare och hitta en så nära jobbet som möjligt? Då har du hittat rätt. Du kan med hjälp av oss hitta och boka tider hos tandläkare vid Stureplan. Du slipper därmed kontakta olika kliniker. Vi har samlat allt på samma ställe.

Tandvård på Stureplan

Vi på Tandläkare.se har samlat allt som du behöver inför ditt tandläkarbesök. För dig kanske priset är det avgörande och då kan du snabbt och smidigt jämföra priser mellan klinikerna. Det gör du genom att söka tider för exempelvis “Basundersökning” och då kommer priserna hos de olika tandläkare som erbjuder basundersökning att visas i en lista. 

Tack vare flera omdömen från tidigare patienter kan du ta del av patienters erfarenheter och på så sätt få en bättre uppfattning om varje klinik. Det gör valet av tandläkare betydligt enklare. 

Du kan enkelt boka en tid vid Stureplan genom att skriva in Stureplan längst upp i sökfältet, då kommer lediga tider inom den närmaste tiden att visas i en lista. Vill du boka tid för en viss behandling? Då väljer du behandling i menyn och så kommer lediga bokningsbara tider upp i en lista som du enkelt kan boka.

Akut tandvård i Stureplan

Om du plötslig drabbas av tandvärk och behöver få akut tandvård snabbt kan du enkelt hitta det på Tandläkare.se. Akut tandvärk är inget som du bör gå med utan kräver snabb tandvård. Därför är det bra att boka en akuttid så snart som möjligt. Många tandläkare erbjuder ofta akuta tider som du kan boka här genom att bocka i “Akuttid”. Du kan också hitta sista minuten-tider som du enkelt kan boka på Tandläkare.se.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

De flesta tandläkare på Stureplan erbjuder allt inom tandvård och det finns ett brett utbud av olika behandlingar. Du hittar alltifrån vanlig allmäntandvård, akut tandvård, kirurgiska ingrepp och flera estetiska behandlingar, såsom tandblekning. Är du osäker på vilken behandling som passar just dig kan du alltid ta del av fakta om de vanligaste behandlingarna här på Tandläkare.se. Du kan givetvis också ta direkt kontakt med en tandläkare som du når via oss, för att konsultera kring vad just du behöver för behandling. För att komma i kontakt med tandläkaren finns ett formulär som du kan fylla i som går direkt till kliniken. 

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Stureplan:
– Allmäntandvård
– Akut tandvård
– Rotfyllning
– Rengöring med Airflow
– Tandproteser
– Bettskenor
– Tandhygienist
– Kirurgisk tandvård
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

Adressen till tandläkaren hittar du direkt på startsidan när du söker fram lediga tider. Bredvid bokningsbara tider står även adressen till den kliniken.

När du väl ska boka din tid kommer du till ett formulär och där hittar du alla kontaktuppgifter till den tandläkare som du bokar tid hos. När det väl är dags för ditt tandläkarbesök kan du enkelt navigera dig fram till kliniken genom att använda Google Maps. Lycka till med ditt besök.

Andra platser Östermalm

Tandläkare Artillerigatan