Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Vladimir Smolak

Stora Nygatan 59

211 37 Malmö

Heart4,8

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart4,8

Tyck till

4,8
Genomsnittsbetyg
Baserat på 11 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Välkommen till Vladimir Smolak i Malmö. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!
Hitta hit
Stora Nygatan 59
211 37 Malmö
Öppettider
Måndag:
08:00 - 17:00
Tisdag:
09:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 14:00
Torsdag:
09:00 - 17:00
Fredag:
Stängt
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart5,0

Tandläkare Alexander Aizenberg

Stortorget 25, Malmö

Välkomna till din tandläkare på Stortorget, mitt i hjärtat av centrala Malmö. Vår filosofi är att behandla våra patienter så som vi själva hade velat bli behandlade. Vi är en liten klinik med fokus på vård av god kvalitet och långvariga relationer, så att du ska känna dig trygg. Till min hjälp har jag flera mycket skickliga medarbetare som tillsammans sätter dina behov i fokus. Det är sällan roligt att gå till tandläkaren! Men vi kommer att försöka göra allt för att besöket ska bli så behagligt som möjligt. Välkommen att boka en tid till Tandläkare Alexander Aizenberg med team på Stortorget 25 i centrala Malmö! /* Style Definitions */ table.MsoNormalTable {mso-style-name:"Normal tabell"; mso-tstyle-rowband-size:0; mso-tstyle-colband-size:0; mso-style-noshow:yes; mso-style-priority:99; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; mso-padding-alt:0cm 5.4pt 0cm 5.4pt; mso-para-margin-top:0cm; mso-para-margin-right:0cm; mso-para-margin-bottom:10.0pt; mso-para-margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:"Times New Roman"; mso-fareast-theme-font:minor-fareast; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin;}

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

Aqua Dental Malmö

Södra Promenaden 69A, Malmö

Aqua Dental Malmö Nu har vi slagit upp portarna till vår nybyggda klinik i Malmö. Kliniken är utformad för att skapa en lugn plats där våra patienter kan känna sig trygga, utan att tankarna förs till en traditionell vårdinrättning. Vi vill visa våra patienter att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt. För oss på Aqua Dental är det viktigt att erbjuda trygg tandvård och vi vill hjälpa dig och dina barn att få rätt förutsättningar för en god munhygien. I Malmö har vi 15 behandlingsrum,ett brett tandvårdsutbud och möjligheter att hjälpa dig oavsett besvär. Från förebyggande behandlingar och akuta besvär till specialisttandvård. Hos oss ska du känna dig trygg under ditt besök. Vår målsättning är att med passion, kvalitet och tillgänglighet leverera Sveriges bästa tandvård. Det gör vi genom bland annat professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. Vi gör allt för att du ska känna dig så avslappnad och bekväm som möjligt under ditt besök hos oss. Vår vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande satsning på specialisttandvård, vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett behov utan långa väntetider. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Ring direkt till vårt Servicecenter på nummer 08 – 122 038 82 så hjälper vi dig. Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Malmö

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

MyDentist Malmö

Södra Förstadsgatan 23, Malmö

Hos oss på MyDentist i Malmö erbjuder vi det mesta inom allmäntandvård, specialisttandvård, estetisk tandvård och akut tandvård. Vi har öppet både kvällar och helger och målsättningen med placeringen av våra kliniker är att det ska vara enkelt att besöka oss. Det är enkelt att boka tid och vi erbjuder både drop-in, vanliga tider och akuttider. Allt för att kunna hjälpa dig på bästa sätt. Vi har stort fokus på dig som är tandvårdsrädd då alla skall ha möjlighet till en frisk munhälsa. På MyDentist i Malmö välkomnas du av flera mycket kunniga behandlare och vi har även käkkirurg som tar emot remiser. Likt alla våra kliniker ligger Malmö kliniken på gatuplan och du finner oss på Södra Förstadsgatan 23 i centrala Malmö. Vårt mål är att bli den ledande privata tandvårdskedjan i Norden, vilket vi gör genom att erbjuda våra kunder tillgänglig, enkel och attraktiv tandvård. Våra arbetssätt är moderna och vi gör allt för att ditt besök hos oss ska vara så bekvämt som möjligt. Vi erbjuder också några av marknadens bästa garantier. Vi har också den senaste utrustningen på marknaden. Vår utrustning kombinerat med våra duktiga medarbetare som brinner för att erbjuda den bästa tandvården kan vi ge dig en omvårdnad i toppklass. Vi är självklart anslutna till Försäkringskassan, alltså kan du nyttja ditt tandvårdsbidrag samt att du omfattas av högkostnadsskydd hos oss. Vår klinik har öppet under kvällar och helger och det finns nästan alltid tillgängliga drop in-tider. Du är välkommen in till kliniken eller så kan du boka din tid online här på Tandläkare.se.

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Klinik Dental

Stortorget 25, Malmö

Välkommen till din tandläkare i Malmö - Klinik Dental! På Stortorget 25 i centrala Malmö välkomnas du till en trevlig tandklinik med vänligt bemötande. Vi har erfarna tandläkare. Vår mottagning erbjuder högkvalitativ tandvård och ett brett utbud av tandvårdstjänster. Alla behandlingar anpassas individuellt för att den ska passa just dig. Vår tandklinik i Malmö erbjuder behandlingar som: Undersökningar Akut tandvård Tandrengöring Protetik: krona, bro, implantat Tandutdragning Rotfyllning Estetisk tandvård Vi erbjuder allt från förebyggande och enklare behandlingar till akut tandvård samt mer avancerade behandlingar med tandimplantat. Är du tandvårdsrädd kan du känna dig lugn hos oss. vi har lång erfarenhet och utbildning att behandla tandvårdsrädda patienter. Akut tandvård Att få ont eller problem med tänderna kan drabba vem som helst och det finns många olika anledningar tiill vad det kan bero på. Det kan Ibland även vara svårt att lokalisera tanden som orsakar obehag. Olika anledningar till att söka akut tandvård kan vara: Tandvärk som varat mer än 24 timmar En skadad tand Lossnade krona, implantatkrona eller bro Kraftiga ilningar i tänderna Svullnader Välkommen att boka din tandläkartid hos oss på Klinik Dental i centrala Malmö, kliniken där du är i fokus!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?