Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Dentry Tandvård

Dentry Tandvård

Södra Förstadsgatan 96

214 20 Malmö

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 49 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Dentry Tandvård i Malmö!

På Södra Förstadsgatan 96 i Malmö hittar du denna toppmoderna och nyrenoverade tandläkarklinik. Vi fokuserar på kvalitativa behandlingar och att du som patient ska känna dig trygg och bekväm under hela din behandling. 

Dentry Tandvård i Malmö erbjuder:
 • Bastandvård  som lagningar, rotfyllningar, tanduttagningar, kronor och stödbehandling
 • Behandling av tandlossning
 • Behandling av käkledsbesvär
 • Akuttider
 • Tandlossning
 • Käkledsbesvär
 • Kirurgiska ingrepp
 • Implantat
 • Estetiska behandlingar
 • Utbildad personal för patienter med tandvårdsrädsla

Vi värdesätter starkt att kunna erbjuda akut tandvård när olyckan är framme eller vid plötslig tandvärk. Vår personal är dessutom speciellt utbildad för att ta kunna ta hand om stark tandvårdsrädsla hos patienter.

Vision
Vi på Dentry Tandvård tror mycket på att du som patient ska träffa samma behandlare för att få bästa möjliga upplevelse. Vi har en rogivande miljö och vi erbjuder längre besökstider som leder till mindre stress. När vi renoverade lokalen tänkte vi på allt från färger till dofter för att ge patienterna en så lugn och välkomnande känsla som möjligt.

Bakgrund
I lokalen har det bedrivits tandvård i över 20 år. År 2020 tog Omar och Sofia över mottagningen från Bela Zederman Gonn. Personalen består av tandläkaren Omar Khazal, Noor Khazal och tandsköterskan Dominika Mazurek. 

Vi tar emot barn och är anslutna till Försäkringskassan. Vi tar gärna emot remisser från andra kliniker.

Välkommen att boka en tid redan i dag. Vi har korta kötider! 

Dentry Tandvård- Tandkliniken med ett öga för detaljer.
Hitta hit
Södra Förstadsgatan 96
Öppettider
Måndag:
09:00 - 19:00
Tisdag:
08:00 - 17:00
Onsdag:
08:00 - 19:00
Torsdag:
08:00 - 16:00
Fredag:
08:00 - 15:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Polska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB (allmän tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienist, omfattantande tandstensborttagning samt undersökning av tandfickor och tandkött. Efter behandling ingår polering samt information och instruktion vid eventuell sjukdom. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa debitering.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Vid klinikblekning, kontakta tandläkaren för kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, 30 min. Röntgenbild ingår i priset. Terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling! Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss