Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Helsingborg

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Helsingborg
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Helsingborg

Är du i behov av en tandläkare i Helsingborg kan Tandläkare.se hjälpa dig hitta och boka en tandläkare nära dig. I Helsingborg finns tandläkare både inom den statliga Folktandvården och privata mottagningar.

Oavsett vad dina kriterier är kring tandvård hjälper vi dig hitta rätt. Vill du se till att hitta den bästa tandläkaren i Helsingborg kan du ta hjälp av tidigare kunders recensioner för att få en bra rekommendation. Vill du hitta en tandläkare väldigt nära dig eller kanske nära jobbet kan du söka bland mottagningar direkt på kartan. Är det bra pris för en särskild behandling du vill ha kan du söka på behandlingen och jämföra priser mellan kliniker. 

När du hittat rätt tandläkare är det bara att välja mellan de lediga tiderna och boka den som passar dig!

Akut tandvård Helsingborg

När olyckan är framme och du skadat en tand hjälper vi dig hitta akut tandvård i Helsingborg. Behöver du vård så nära som möjligt kan du söka på en adress eller på kartan. Om du har möjlighet att resa en bit för att få en tandläkartid snarast kan du ta del av hela listan av sista minuten-tider. Där hittar du oftast en tid samma dag, ibland redan inom en timme. 

Tänk på att det inte bara är skador på tänder som kan kräva akut vård. Om du har ont i tand eller tandkött kan det indikera en inflammation som bör undersökas så snart som möjligt. 

Barn och unga går till tandläkaren gratis i Helsingborg

I Sverige är tandvård gratis för barn och unga gram till och med det år de fyller 22 år. Det gäller oavsett om du väljer en privat tandläkare eller om du går till Folktandvården. Du har rätt att själv välja vem du söker dig till för tandvård

Folktandvården tar hand om en majoritet av barn och omkring hälften av vuxna i region Skåne inklusive Helsingborg. En viktig anledning är att barn blir automatiskt inskrivna hos Folktandvården vid sitt första tandläkarbesök. Men ett barn kan lika gärna skrivas in hos en privat tandläkare och få fri tandvård i Helsingborg. 

Vad har tandläkare för priser i Helsingborg med omnejd?

Vuxna som väljer privat tandläkare istället för Folktandvården behöver inte vara oroliga för höga priser. Dock är det fri prissättning på tandvård i Sverige vilket betyder att priserna kan variera från klinik till klinik. På Tandläkare.se kan du jämföra priser på kliniker nära dig för att hitta en behandling som passar din plånbok. 

Du får även hjälp av detta allmänna tandvårdsbidraget, från 23 års ålder och resten av livet, för att hjälpa att bekosta regelbunden tandvård. Bidraget ligger på 300 till 600 kr per år beroende på din ålder. 

Kom ihåg att akut tandvård ibland kan innebära ett prispåslag, särskilt om besöket sker på obekväma tider som kvällar, helger eller helgdagar. 

Boka en tandläkartid nu

På Tandläkare.se kan du läsa omdömen från tidigare patienter, det gör det lättare att hitta en bra tandläkare. När du har hittat en tandläkare nära dig i Helsingborg går det enkelt och snabbt att boka. Välj datum och tid som passar och fyll i dina kontaktuppgifter, sen får du en bokningsbekräftelse via mail. Efter ditt tandläkarbesök får du gärna själv lämna ett omdöme på Tandläkare.se, då hjälper du andra i Helsingborg att få samma goda tandvård!

Ta hand om dina tänder, de bidrar till hela din allmänhälsa, för ett långt och friskt liv. Vänta inte med att boka din nästa tandläkartid i Helsingborg via Tandläkare.se!

Andra sökte efter

Akut tandvård Helsingborg