Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Skåne Tandläkarna

Skåne Tandläkarna

Stora Trädgårdsgatan 10

211 28 Malmö

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 6 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Skåne Tandläkarna, din tandläkare i Malmö!

På Stora Trädgårdsgatan 10 i Malmö, med promenadavstånd från Malmö centralstation, hittar du vår fina tandklinik. Det är en attraktiv adress intill Drottningtorget. Här får du ett trevligt och proffesionellt bemötande i fina och trivsamma lokaler.

Vi på Skåne Tandläkarna i Malmö erbjuder behandlingar som:
 • Basundersökning av tandläkare
 • Akut tandläkarundersökning och behandling
 • Estetisk tandvård - Konsultation skalfasader och tandblekning
 • Rotbehandling
 • Förebyggandet av karies och tandlossning
 • Tandimplantat
 • Kronor/Broar
 • Proteser

Trygghet är viktigt för oss
Hos oss tas du omhand av erfarna och noggranna tandläkare i en lugn, trygg och trivsam miljö. Vi är väldigt måna om att sätta dig som patient i fokus och att du ska känna dig trygg hos oss. Vi tar alltid extra hänsyn till patienter med tandvårdsrädsla. Här erbjuds du de bästa möjligheterna till en god tandhälsa och får en högkvalitativ tandvård utifrån dina behov.

Flerspråkig tandläkarklinik
Vi har en flerspråkig mottagning och talar svenska, engelska, persiska och kurdiska.

Varmt välkommen att boka din tandläkartid hos oss på Stora Trädgårdsgatan 10 i Malmö. Vi ser fram emot att hjälpa dig!
Hitta hit
Stora Trädgårdsgatan 10
Öppettider
Måndag:
10:00 - 20:00
Tisdag:
18:00 - 20:00
Onsdag:
18:00 - 20:00
Torsdag:
18:00 - 20:00
Fredag:
10:00 - 20:00
Lördag:
11:00 - 18:00
Söndag:
11:00 - 18:00
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Kurdiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkare under besöket tillkommer på priset. Ex röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Erbjudandet gäller nya patienter.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning av tänder och munslemhinna inklusive 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Eventuell vidarebehandling tillkommer på priset. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Estetisk konsultation

CaretIcon
Estetisk konsultation - 30 min, eventuella röntgenbilder, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Priset dras av efter avslutad behandling. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandläkaren, undersökning av tandfickor (fickstatus), lättare borttagning av tandsten och plack, individuell munhygien-undervisning. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning - hemmablekning med individuella skenor. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. Medtag utskriven journal samt röntgen. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandlossning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla