Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Triangeln

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Triangeln
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4

Tandläkare Triangeln

Bor du mitt i smeten i Malmö och letar efter en bra tandläkare? I gallerian Triangeln finns flera bra tandläkare, både för vanliga basundersökningar och för akuta besvär. Du kan också ta del av omdömen från tidigare patienter. Boka en tid hos en tandläkare i Malmös största galleria, Triangeln, redan idag.

Boka en tandläkartid  i Triangeln:

– Du kan söka på Triangeln i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i Triangeln. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna för att enkelt kunna jämföra och välja en tid som passar dig. När du har bokat en tid skickar vi ett bekräftelsemail med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också förfina sökningen och söka på behandling. Klicka på önskad behandlingen, exempelvis “Basundersökning”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i Triangeln som erbjuder den behandlingen kommer upp i listan. 

– Vill du hellre söka på andra områden i Malmö eller på annan stad, kanske Helsingborg, skriver du bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling så får du fram behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka.

Akut tandvård Triangeln

Akuta händelser kan hända vem och när som helst och det sista man vill i en akut situation är att leta akuttider, akut tandvård. I området kring Triangeln finns tandläkare som erbjuder akuttider och vi har gjort det enkelt för dig att enkelt hitta dem. Du bokar din tid här direkt och slipper allt krångel. Bokningen går direkt till tandkliniken så du behöver inte göra något mer än att dyka upp på ditt besök.

Så här hittar du en akuttid i Triangeln:
– Bocka för “Akuttid” under behandlingar och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i (Triangeln eller annat område.

– Vill du söka på ett annat område som du inte befinner dig i skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området. Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer den tandkliniken att höra av sig till dig inom kort.

Hitta till tandläkaren

Adress och kontaktuppgifter till tandläkaren i Triangeln ser du direkt på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en sms-påminnelse för att inte missa besöket, bocka för det i bokningen så skickar vi det strax innan.

Är du kanske bara på besök i Malmö och befinner dig i gallerian Triangeln, då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken eller titta på kartan som finns i gallerian. Lycka till med ditt tandläkarbesök i Triangeln önskar vi på Tandläkare.se.

Boka tandläkare i Malmö

Områden Malmö Centrum

Tandläkare Caroli