Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Akut tandvård Malmö

Ute efter akut tandvård i Malmö? Tandläkare.se finns här för dig när du behöver en akuttid i Malmö hos en tandläkare. På denna sida har vi samlat alla bokningsbara akuttider i Malmöregionen, boka nedanför.

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

När behöver man akut tandvård?

Det är inte alltid lätt att veta vilka tandbesvär som kräver akuttid och vart man ska vända sig för akut tandvård i Malmö.

Exempel på besvär som ska undersökas så snabbt som möjligt är slag mot tänderna som orsakat skada eller gjort att en tand helt lossnat. Detta är särskilt viktigt för barn som slagit ut en mjölktand. Det finns nämligen en risk att de permanenta tänderna under mjölktanden också skadats.

Andra anledningar att söka akut vård är tecken på infektion i tand eller tandkött. Om du känner av tandvärk eller att tandköttet har blivit rött, ömt, svullet eller blöder är det dags att söka vård.

Akuttandläkare Malmö – när har de öppet?

För dig som behöver en akuttid i Malmö finns till exempel Folktandvården i Rosengård eller andra av Folktandvårdens mottagningar. Men dessa kliniker har framförallt öppet under vardagar. För dig som behöver hjälp på kvällar och helger har de tillgängliga jourtandläkare som du kan kontakta.

Du kan även vända dig till Tandvårdshögskolan i Malmö som erbjuder akut tandvård. Då får du hjälp av framförallt tandläkarstudenter.

Via Tandläkare.se är det lättare att hitta akuttid. Här listar vi lediga tider, sista minuten tider och akuttider samt tandläkare som har öppet kvällar och helger. Det är bara att välja och vraka!

Vad kostar akut tandvård i mitt område?

I Sverige har tandläkare rätt att själva sätta priser på sina undersökningar och behandlingar vilket gör att priser kan variera från klinik till klinik. Dessutom brukar akut tandvård i Malmö ha högre priser. Dels kostar den akuta grundundersökningen mer än en vanlig undersökning och du får även betala för den eventuella behandling som behövs.

Därutöver kan det tillkomma uppföljande undersökningar för att se till att till exempel en skada läkt eller för att rätta till problem som inte var akut. Den uppföljande behandlingen sker oftast hos din vanliga tandläkare istället för på en akutmottagning. Om det inte är så att du fick akut hjälp hos en tandläkare du kan komma tillbaka till senare.

Akut tandvård ingår både i den fria tandvården för barn och ungdomar samt inom det allmänna tandvårdsbidraget.

Boka akuttid hos tandläkare i Malmö

Via Tandläkare.se är det enkelt att boka akuttid hos tandläkare. Vi listar tandläkare i ditt område som har erbjudanden på särskilda behandlingar, sista minuten tider, samt akuttider som oftast har ett reducerat pris.

Här kan du läsa recensioner och omdömen från tidigare kunder och jämföra priser mellan olika kliniker. När du hittat en tid som passar dig kan du boka direkt och få bekräftelse på mejl och telefon.

Om du behöver uppföljande behandling kan du även boka det här. Då väljer du en av de bästa tandläkarna i Malmö. Du kan dessutom kontakta dem i förväg för att diskutera din behandling.

Andra sökte efter

Estetisk tandvård Malmö