Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x

Tandläkare Fredrik Siedberg

Spångatan 1A

21144 Malmö

Heart4,7

Kliniken är inte ansluten för onlinebokning

Heart4,7

Tyck till

4,7
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Mottagningen
Hos oss på Tandläkare Fredrik Siedberg får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.
Du hittar oss på Spångatan 1A. Välkommen!
Hitta hit
Spångatan 1A
21144 Malmö
Boka tid med närliggande kliniker

Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.

Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.

Heart4,9

Malmö Tandläkarcenter

Södra Förstadsgatan 44, Malmö

Välkommen till Malmö Tandläkarcenter - din tandläkare i Malmö med generösa öppettider! På vår mottagning erbjuder vi alla typer av behandlingar och vi utför dessa med modern utrustning. Vi är tandläkarna som anpassar oss efter dig och inte tvärtom. Vår mottagning i Malmö erbjuder behandlingar som: Undersökningar/lagningar Estetisk tandvård Invisalign (osynlig tandställning) Tandimplantat Tandkirurgi Rotfyllning Tandblekning Skalfasader Tandbrygga Akut tandvård Vårt mål som tandläkarklinik är att ha: - Öppet alla dagar så att våra patienter kan känna sig trygga vid behov av akut tandvård. - Patienter som ska kunna gå till sin tandläkare när det passar dem. Om man exempelvis jobbar under dagarna och har svårt att gå ifrån jobbet kan man komma till oss på kvällen eller varför inte på helgen? Kom till oss när de flesta andra tandläkare i Malmö har stängt. Om oss Malmö Tandläkarcenter på Kanalgatan 3 i centrala Malmö är en modern tandläkarmottagning. Personalen är ett sammansvetsat gäng bestående av tandsköterskor, tandhygienister, tandläkare och tandspecialister som aldrig tummar på kavliteten. Orolig inför tandläkarbesöket? Tandläkarskräck är väldigt vanligt och du som har det är långt ifrån ensam. Våra tandläkare hjälper dig med tandvård och även din rädsla/oro! Vi har öppet på kvällar och helger kl. 07:30-20:00 (09:00-16:00 under helger) och har alltid tandläkare på plats. Kontakta oss nu för en akut tandläkartid idag eller boka en tid för en allmän undersökning. Välkommen att boka en tid till din tandläkare i Malmö. Vi ser fram emot att hjälpa dig!

Heart4,9
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Malmö Implantatgrupp

Friisgatan 31, Malmö

Malmö Implantatgrupp - Din Tandläkare i Malmö Centralt i Malmö på Friisgatan 31 hittar du vår trevliga klinik. Perfekt för dig som till exempel letar efter en erfaren och högteknologisk tandvårdsklinik som fokuserar på estetiska bettrehabiliteringar? Med mer än 35 års erfarenhet har vi utfört tusentals implantatbehandlingar som har resulterat i strålande leenden och god tandhälsa. Vi tror på olika vägar till en sund tandhälsa och ett väl fungerande bett. Vårt team består av specialutbildade och legitimerade tandläkare, sköterskor och tandhygienister som är redo att hjälpa dig, vare sig du behöver förebyggande undersökningar, komplexa ingrepp vid akuta besvär eller estetiska tandregleringar. Oavsett vad dina behov är, kan vi hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker mun. Behandlingar Malmö Implantatgrupp utför: Implantatbehandling Tandreglering Estetisk tandvård Parodontologi Tandhygienistbehandling Tandblekning Protetik Kirurgi Akut tandvård Vi är specialister på att erbjuda vetenskapligt beprövade implantatsystem och har över 25 års erfarenhet av att behandla med högkvalitativa skalfasader i estetisk keramik. Hos oss är patientsäkerhet och trygghet av högsta prioritet, vilket vi tar på största allvar. Vi är anslutna till försäkringskassan Som folkbokförd i Sverige har du rätt till statligt tandvårdsstöd med ATB och högkostnadsskydd. Vi är anslutna till Privattandläkarnas centralorganisation och ger högkvalitativ tandvård till överkomliga priser för alla, oavsett bakgrund. Besök oss för professionell tandvård, oavsett om du behöver en rutinundersökning eller mer omfattande behandling. Välkommen till vår tandklinik på ​Friisgatan 31 i Malmö - vi står redo att hjälpa dig!

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart5,0

Dentry Tandvård

Södra Förstadsgatan 96, Malmö

Välkommen till Dentry Tandvård i Malmö! På Södra Förstadsgatan 96 i Malmö hittar du denna toppmoderna och nyrenoverade tandläkarklinik. Vi fokuserar på kvalitativa behandlingar och att du som patient ska känna dig trygg och bekväm under hela din behandling. Dentry Tandvård i Malmö erbjuder: Bastandvård som lagningar, rotfyllningar, tanduttagningar, kronor och stödbehandling Behandling av tandlossning Behandling av käkledsbesvär Akuttider Tandlossning Käkledsbesvär Kirurgiska ingrepp Implantat Estetiska behandlingar Utbildad personal för patienter med tandvårdsrädsla Vi värdesätter starkt att kunna erbjuda akut tandvård när olyckan är framme eller vid plötslig tandvärk. Vår personal är dessutom speciellt utbildad för att ta kunna ta hand om stark tandvårdsrädsla hos patienter. Vision Vi på Dentry Tandvård tror mycket på att du som patient ska träffa samma behandlare för att få bästa möjliga upplevelse. Vi har en rogivande miljö och vi erbjuder längre besökstider som leder till mindre stress. När vi renoverade lokalen tänkte vi på allt från färger till dofter för att ge patienterna en så lugn och välkomnande känsla som möjligt. Bakgrund I lokalen har det bedrivits tandvård i över 20 år. År 2020 tog Omar och Sofia över mottagningen från Bela Zederman Gonn. Personalen består av tandläkaren Omar Khazal, Noor Khazal och tandsköterskan Dominika Mazurek. Vi tar emot barn och är anslutna till Försäkringskassan. Vi tar gärna emot remisser från andra kliniker. Välkommen att boka en tid redan i dag. Vi har korta kötider! Dentry Tandvård- Tandkliniken med ett öga för detaljer.

Heart5,0
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,8

Aqua Dental Malmö

Södra Promenaden 69A, Malmö

Aqua Dental Malmö Nu har vi slagit upp portarna till vår nybyggda klinik i Malmö. Kliniken är utformad för att skapa en lugn plats där våra patienter kan känna sig trygga, utan att tankarna förs till en traditionell vårdinrättning. Vi vill visa våra patienter att tandvård inte behöver se ut på ett visst sätt. För oss på Aqua Dental är det viktigt att erbjuda trygg tandvård och vi vill hjälpa dig och dina barn att få rätt förutsättningar för en god munhygien. I Malmö har vi 15 behandlingsrum,ett brett tandvårdsutbud och möjligheter att hjälpa dig oavsett besvär. Från förebyggande behandlingar och akuta besvär till specialisttandvård. Hos oss ska du känna dig trygg under ditt besök. Vår målsättning är att med passion, kvalitet och tillgänglighet leverera Sveriges bästa tandvård. Det gör vi genom bland annat professionella behandlingar, erfarna tandläkare och ett personligt bemötande. Vi gör allt för att du ska känna dig så avslappnad och bekväm som möjligt under ditt besök hos oss. Vår vision är att göra tandvården mer tillgänglig för alla och få fler personer att regelbundet gå till tandläkaren. Som ett komplement till vår allmäntandvård har vi på Aqua Dental en omfattande satsning på specialisttandvård, vilket innebär att vi kan hjälpa dig oavsett behov utan långa väntetider. Om du uteblir eller inte informerar oss om återbud minst 24 timmar innan ditt besök kommer vi att debitera dig enligt rådande taxa. Detta för att vi ska ha möjlighet att erbjuda tiden till någon annan som är i akut behov av hjälp. Välkommen till Aqua Dental, tandläkare i Malmö

Heart4,8
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Heart4,6

Estetikcentrum

Studentgatan 6, Malmö

Välkommen till Estetikcentrum - din tandläkare i Malmö På Estetikcentrum i Malmö har vi skickliga tandläkare och kirurger och en hög patientnöjdhet. Öppet både kvällar och helger. Estetisk tandvård och allmän tandvård Vi erbjuder både estetisk och allmän tandvård på Estetikcentrum i Malmö. Alla våra behandlingar utförs av legitimerade tandläkare och vi kan utföra behandlingar under narkos. Våra tandläkare är anslutna till Försäkringskassan och du kan använda dig av den allmänna tandvårdsförsäkringen för behandling av dina tänder. Det betyder att du kan få ekonomiskt tandvårdsstöd för din tandvård samt ett skydd mot höga kostnader. Estetiska behandlingar som inte täcks av den allmänna tandvårdsförsäkringen debiteras dock separat. Om din tandvård täcks av tandvårdsförsäkringen får du besked om vid undersökningen då våra tandläkare går igenom med dig dina möjligheter och behov för funktionell och estetisk tandvård. ATB dras vid besöket hos alla patienter som kommer via Tandläkare.se. Om du har innestående ATB (Allmänna tandvårdsbidraget) dras detta i samband med besöket, och om du redan utnyttjat ditt bidrag tillkommer en kostnad som betalas på plats. Priserna i annonsen gäller själva undersökningen (bas/akut), vid behandling tillkommer behandlingskostnaden. Som kund är Du alltid viktigast för oss och därför är vi inte nöjda förrän du är nöjd. OBS! Alla erbjudanden gäller endast vuxna och nya kunder. Är du redan kund hos oss var god besök direkt vår hemsida på www.estetikcentrum.se där ordinarie pris gäller. Välkommen att boka din behandling på Studentgatan 6 i Malmö. Vi ser fram emot ditt besök hos oss på Estetikcentrum i Malmö!

Heart4,6
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Kliniken kontaktar dig för tidsbokning
Är detta din klinik?
Då har du tur! Bli en Premiumklinik på Tandlakare.se för att ansluta ditt företag till vår sajt.
Kontakta oss så hjälper vi dig och din klinik att synas mer och få fler bokningar!
Är detta din klinik?