Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Malmö Implantatgrupp

Malmö Implantatgrupp

Friisgatan 31

214 21 Malmö

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 1 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Malmö Implantatgrupp - Din Tandläkare i Malmö

Centralt i Malmö på Friisgatan 31 hittar du vår trevliga klinik. Perfekt för dig som till exempel letar efter en erfaren och högteknologisk tandvårdsklinik som fokuserar på estetiska bettrehabiliteringar? Med mer än 35 års erfarenhet har vi utfört tusentals implantatbehandlingar som har resulterat i strålande leenden och god tandhälsa. Vi tror på olika vägar till en sund tandhälsa och ett väl fungerande bett.

Vårt team består av specialutbildade och legitimerade tandläkare, sköterskor och tandhygienister som är redo att hjälpa dig, vare sig du behöver förebyggande undersökningar, komplexa ingrepp vid akuta besvär eller estetiska tandregleringar. Oavsett vad dina behov är, kan vi hjälpa dig att uppnå en hälsosam och vacker mun.

Behandlingar Malmö Implantatgrupp utför:
 • Implantatbehandling
 • Tandreglering
 • Estetisk tandvård
 • Parodontologi
 • Tandhygienistbehandling
 • Tandblekning
 • Protetik
 • Kirurgi
 • Akut tandvård

Vi är specialister på att erbjuda vetenskapligt beprövade implantatsystem och har över 25 års erfarenhet av att behandla med högkvalitativa skalfasader i estetisk keramik. Hos oss är patientsäkerhet och trygghet av högsta prioritet, vilket vi tar på största allvar.

Vi är anslutna till försäkringskassan 
Som folkbokförd i Sverige har du rätt till statligt tandvårdsstöd med ATB och högkostnadsskydd. Vi är anslutna till Privattandläkarnas centralorganisation och ger högkvalitativ tandvård till överkomliga priser för alla, oavsett bakgrund. Besök oss för professionell tandvård, oavsett om du behöver en rutinundersökning eller mer omfattande behandling.

Välkommen till vår tandklinik på ​Friisgatan 31 i Malmö - vi står redo att hjälpa dig!
Hitta hit
Friisgatan 31
Öppettider
Måndag:
08:00 - 18:00
Tisdag:
08:00 - 16:00
Onsdag:
08:00 - 13:00
Torsdag:
08:00 - 12:00
Fredag:
08:00 - 13:30
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Medlemskap
Sveriges TandläkarförbundPrivattandläkarna
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Danska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttid

CaretIcon
Priset avser min bokade tid hos kliniken samt delundersökning. Samtliga åtgärder som utföres utav tandläkaren under besöket tillkommer på priset, ex. röntgenbilder, lagning av tand mm. ca 30 min behandling. ATB (allmänt tandvårdsbidrag) kan dras vid besöket om så önskas av patient.

Basundersökning

CaretIcon
Fullständig undersökning och 4 stycken röntgenbilder samt kostnadsförslag. Enkel fickmätning, riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård. Vidarebehandling tillkommer på priset ex. fler röntgenbilder, lagning av tand mm. ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Tandhygienistbehandling utföres utav tandhygienist, lättare tandstensbortagning samt undersökning av tandfickor, tandkött och munslemhinna. Riskbedömning, hälsoinformation samt rekommendation av egenvård, under 45 min. Vid behov av vidare behandling ingår kostnadsförslag. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation Invisalign (osynlig tandställning)

CaretIcon
Konsultation inför osynlig tandställning, ca 15 min. Informativt möte samt eventuell terapiplanering och kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Tandblekning, hemmablekning med individuella skenor för över och underkäke. För bokning behöver du ha utfört en basundersökning hos tandläkare eller tandhygienist de senaste tre månaderna. Du kan givetvis boka din basundersökning här hos oss. 30 min. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantat konsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantat, ca 15 min. Informativt möte samt eventuell terapiplanering och kostnadsberäkning ingår. Vid återbud till din bokade tid, hör av dig till kliniken minst 24 timmar innan, för att slippa bli debiterad.

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandstensborttagning

Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla