Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Öresund tandvård

Öresund tandvård

Lönngatan 46F

214 49 Malmö

Ring oss
Heart5,0

Tyck till

5,0
Genomsnittsbetyg
Baserat på 25 omdömen
Bemötande
Tandvård
Tillgänglighet
Boka tid
Förfrågan
Personal
Omdöme
Om oss
BehandlingarArrow Down
Välj datumArrow Down
Mottagningen
Välkommen till Öresund tandvård i Malmö!

I centrala Malmö på Lönngatan 46F, belägen i en lugn och trivsam miljö, hittar du denna moderna tandklinik. Vi erbjuder kvalitativ tandvård, allt ifrån allmäntandvård, akuttandvård, kirurgiska åtgärder, implantat, blekning, osynliga tandställningar och mycket mer. 

Om oss
Vi öppnade Öresund tandvård i Malmö med ambitionen att skapa en modern och patientfokuserad tandvårdsklinik i Malmö. Hos oss är du som patient och din munhälsa alltid i fokus och vi bryr oss om att ditt besök hos oss ska vara behagligt och trivsamt. Vi har stor erfarenhet av att behandla patienter med tandvårdsrädsla. Vår vision är att ge dig som patient en positiv upplevelse och att du känner dig trygg och hörd när du besöker oss.

Hos oss tas du om hand av professionella och trevliga medarbetare med gedigen erfarenhet inom tandvården. Våra medarbetare har mångsidig arbetserfarenhet från Folktandvården, Malmö universitet samt den privata sektorn.

Vi fokuserar på kontinuerlig fortbildning så att du som besöker oss kan känna dig trygg med att din behandlare har färsk och relevant kunskap inför ditt besök. Vi finns här för dig och ser alltid till att ha ditt bästa och ditt välmående i fokus.

Vår legitimerade personal innehar svensk legitimation och vi är självklart anslutna till Försäkringskassan.
Vi är även anslutna till Region Skåne och kan därför även ta emot patienter som får tandvårdsstöd pga särskilda behov.

Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr. 

Välkommen att boka en tid redan idag - din tandläkare i Malmö!
Hitta hit
Lönngatan 46F
Öppettider
Måndag:
09:00 - 16:30
Tisdag:
09:00 - 16:30
Onsdag:
10:00 - 17:45
Torsdag:
09:00 - 16:00
Fredag:
09:00 - 12:00
Lördag:
Stängt
Söndag:
Stängt
Språk vi talar

Svenska

Engelska

Persiska

Arabiska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård

CaretIcon
Behöver en tid snarast hos tandläkaren

Akuttid

CaretIcon
Priset avser själva tiden och delundersökningen, samtliga åtgärder som utförs av tandläkaren under besöket tillkommer på priset, ex röntgenbilder, lagning av tand, tandstensborttagning mm. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Basundersökning

CaretIcon
I undersökningen ingår 4 st. röntgenbilder, genomgång av tand- och munhälsa samt lättare tandstensborttagning eller fluorlackning. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Bettskena

CaretIcon
En bettskena hjälper dig som pressar, gnisslar eller biter ihop tänderna när du sover. En speciellt utformad bettskena för dina tänder kan på så sätt lindra besvär med huvudvärk och ömmande käkar. Vid ett tandläkarbesök får du bettskenan anpassad efter din tandrad och sedan är den redo att användas!

Estetisk Tandvård

CaretIcon
Vill du åtgärda en missfärgad tand eller kanske rätta till någon ojämnhet på dina tänder? Inom estetisk tandvård ingår allt från tandblekning och skalfasader till att snygga till fula fyllningar. Boka en konsultation för att prata mer om vilka behov just du har!

Hygienistbehandling

CaretIcon
Undersökning till kampanjpris! I undersökningen ingår 4 st. röntgenbilder, genomgång av tand- och munhälsa samt Airflow. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Implantat

CaretIcon
Har du förlorat en eller flera tänder är tandimplantat en permanent och hållbar lösning. Under ingreppet fästs tandimplantat i käkbenet med titanskruvar som får växa fast. På titanskruvarna sätts tandkronor som ser precis ut som riktiga tänder, med samma känsla och funktion. Men först och främst får du en konsultation med din tandläkare för att ta reda på om tandimplantat passar för dig!

Konsultation

CaretIcon
Exempelvis för implantat

Käkkirurgi

Lagning, fyllning

CaretIcon
Lagning hos tandläkare

Proteser

CaretIcon
Proteser ersätter en eller flera förlorade tänder och är en permanent lösning fastän själva protesen går att ta av när det behövs. Proteser kan vara ett smidigt och bra alternativ till tandimplantat. Boka en konsultation för att ta reda på om tandproteser är lämpligt för dig!

Rotfyllning

CaretIcon
Om du har skadat tanden ordentligt eller låtit ett hål i tanden gå för långt kan pulpan inne i tanden drabbas. Då behövs en rotfyllning för att ta bort bakterier och laga skadan. Boka en tid så snart som möjligt för att få hjälp med din skadade tand!

Tandblekning

CaretIcon
Professionell tandblekning från Whiteness Perfect med individuellt anpassade blekskenor och blekgel. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Tandhygienist

CaretIcon
Bra tandhygien är viktigare än många tror och har en direkt påverkan på din allmänna hälsa. En tandhygienist hjälper dig med din munhygien genom att till exempel rengöra din mun från tandsten. Hos en tandhygienist kan du också få tips och råd för att hålla tänderna starka och tandköttet friskt. Dessutom kan du få hjälp med vanliga problem som dålig andedräkt.

Tandimplantatskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför implantatbehandling, ca 30 min. En röntgenbild, terapiplanering samt kostnadsberäkning ingår. Vid kliniken finns avancerad röntgen och kompetens för att möta dina behov ATB kan dras vid besöket om så önskas av patient. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Tandlossning

Tandreglering

CaretIcon
Både vuxna och barn kan få hjälp av tandställning för att rätta till överlappande eller glesa tänder eller tänder som på annat sätt hamnat snett. Tandställningar sätts ofta på utsidan av tänderna men går även att sättas längs insidan av tandraden där de blir nästan osynliga.

Tandregleringskonsultation

CaretIcon
Konsultation inför tandreglering, 30 min. Fotodokumentation och scanning ingår samt terapiplanering samt kostnadsberäkning. Vid uteblivet besök eller avbokning mindre än 24h innan debiteras 600kr.

Tandstensborttagning

CaretIcon
Behandling av parodontal sjukdom eller periimplantit, mindre omfattande
Prisreducering
Ansluten till försäkringskassan
Övrigt
Handikappanpassat
Erbjuder akuttandvård
Kan hantera tandvårdsrädsla
Finns hiss