Tandspecialistkliniken

Kungsportsavenyn 30, Göteborg
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till oss på Avenyn i våra härliga, ljusa och fräscha lokaler.

All modern teknologisk utrustning tillgänglig. Vi har kunskapen och ambitionen att möta små som komplicerade tandvårdsbehov. Allt under ett tak.
Du blir professionellt omhändertagen av samma tandläkare varje gång du besöker oss.

Estetisk tandvård
Man kan idag förändra och försköna tändernas utseende med hjälp av olika tekniker som, blekning, tandfärgade fyllningar, laminat och porslinskronor. Tänderna ändrar naturligt färg med åren och gamla lagningar, kaffe, te och tobak påverkar tändernas färg. Nedan ser ni bilder på patienter som jag hjälpt till bättre självkänsla och ett vackert fräscht leende. Ni ser tydligt bild före och efter.

Patienten på foto 2: Ung man, olycklig över sina nedslitna framtänder på grund av tandgnissling. 6 porslinslaminat utfördes från hörntand till hörntand och patienten fick ett nytt och attraktivt leende.

The Wand.
Detta är en bedövningsteknik som ger smärtfrihet utan den sedvanliga ”stumheten” man känner i käken vid traditionell bedövning. Patienterna upplever dessutom smärtfrihet vid injektionstillfället. Många patienter uttrycket en förundran över att varken känna smärta eller bedövningskänsla.

Hög teknologi & höga kvalitetskrav
All tandvård hos oss utföres med optimala estetiska krav.
Praktiken är digitaliserad med exempelvis digitalröntgen som är miljövänlig för så väl patient som för personal med 70% lägre stråldos. Den digitala sensorn har mjuka, rundade former och är betydligt bekvämare att ha i munnen än de vassa plasthållarna som används vid traditionell röntgen.
Röntgenbilderna visas på en dataskärm där patient och tandläkare gemensamt kan gå igenom behandlingsbehov och diskutera terapi.

Allmäntandvård
Vi utför all slags tandvård med utgångspunkt från patientens önskemål och behandlingsbehov – från årliga tandvårdskontroller till mer avancerad tandvård. Vi strävar efter att ge patienten ett helhetsalternativ när det gäller tandvårdstjänster.

Tandhygienist
Tandhygienistens huvudsakliga uppgift är att förebygga karies och tandlossning genom information om sjukdomarna samt instruktion i munhygien.

Specialisttandläkarnivå
Vi erbjuder en heltäckande service inom specialisttandvård. För din trygghets skull och som en kvalitetsförsäkran utförs all kirurgi av legitimerade käkkirurger. All endodonti utförs av tandläkare med legitimerad specialistkompetens.

Implantatbehandlingar
Klicka på Protetik/Implantat för att läsa mer.

Extra omsorg ger vi till tandvårdsrädda
För dig som är tandvårdsrädd ger vi extra omsorg.

Akuttandvård
Tar emot akuta patienter.

Välkommen!

Vad tycker du om Tandspecialistkliniken

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar