Elite Smile

Södra vägen 4, Göteborg
13 recensioner

Mottagningen

Välkommen till Elite smile.

Elite Smile på Södra vägen erbjuder tandblekning av högsta klass.
Göra som många kändisar på västkusten. Boka tid och kom hit!
Vi garanterar att du blir nöjd.

 

Hitta till oss

Tyck till

3.1
Genomsnitts­betyg
Baserat på 13 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar


Omdömen

Hej! Har nu gått lite över 2 mån sedan jag blekte mina tänder via lets deal. Jag va såååå glad efter min blekning och är fortfarande jättenöjd. Mina tänder är fortfarande lika vita och fina som direkt efter behandlingen. Dom va väldigt proffsiga och kommer återkomma när det behövs. Tack för att ni förändrade mitt leende 🤩
Från Annelie Göransson -
Tjejen som jobbar där är så otrevlig och har ingen som helst kundservice, lär dig om hur man bemöter folk, kommer aldrig gå dit igen, inte ens hej kan hon säga samt är allmänt otrevlig!
Från Natalia, 23 år -
Det bara bluff alltihop från priset till behandling och får man betala extra så kallade lindrar ilningar som inte hjälper ett dugg. Hade Ilningar i 2dagar. Tänderna såg ingen skillnad alls innan ”behandlingen” har t.om fått skador på tandköttet. Lita inte på den här företaget ser han att kan lura dig så är det kört han väljer bara vissa klienter som får riktiga behandling. Han är en riktigt bluffare han vet precis vem han kan lura till! Hade tillfråga sätta honom men bänder han bara allting felet på dig, man vinner aldrig en sådan som vet precis hur man lurar folk.
Från Rowena Pidellaga , 47 år -
Väldigt trevligt bemött av personal, även ett fint resultat!
Från Savo sardar, 19 år -
Blev trevligt bemött och såg resultat direkt!
Från Savo sardar, 19 år -
Väldigt trevlig personal och tänderna blev mycket vitare. Jag är super nöjd! Rekommenderar att lägga till NanoSeal.
Från Stina lundberg , 29 år -
Har gått till Elite smile i flera år, är väldigt nöjd, tänderna blir vita och fina! Alltid bästa service och jag blir väl omhändertagen!!!
Från Azadeh G, 34 år -
Väldigt väl bemött, professionell personal som vet vad de gör och som ger bra rådgivning och svar på alla frågor. Trevligt var det också och jag blev nöjd med resultatet. Rekommenderar, och rekommenderar att lägga till NanoSeal!
Från Kristina Radetic, 26 år -
Det värsta företaget man varit med om!! Åkte dit från en annan stad för att sedan se att det var stängt! Det är sedan innan även omöjligt att nå dem på både tel och mejl! Så jag fick googla upp ägaren för företaget som sedan sa att det blivit en missförstånd från min sida men sedan erkände dem att dem inte ens bokat in mig!! Jag har alltså ”inbillat”mig att vi bokat en tid!:)
Från Maryam , 27 år -
Allllddrrriiggg mer igen .. otrevliga och bortkastade pengar såg ingen alls skillnad på tänderna och när jag sa det till denna ”tandläkare” blev han jätteotrevlig och tog min mobil och skulle minsann ta kort själv för att visa hur fel jag hade..lita verkligen inte på vad de säger!!!!
Från Mona, 29 år -
Vidrigt bluff-företag! Först och främst så är original-priset på 4900kr totalt påhittat - företaget lever på att lura kunder via Let's Deal. När du gör din behandling kommer personalen så fort du lagt dig i stolen börja hota och skrämma upp dig om att köpa en dyr tilläggstjänst - gör du inte det kommer du löpa stor risk att få permanenta fläckar på dina tänder om du äter minsta lilla sak med färg i sig (så lite som ett ägg). Denna information finns varken på Let's Deal eller i det kontrakt du tvingas skriva på innan du gör behandlingen. När jag kontaktat Let's Deal om denna bluff vägrar de ersättning och förklaring. Elite Smile ljuger skamlöst och säger att de aldrig hävdat detta. Sist kan jag säga att blekningen gjorde absolut ingen skillnad alls på mina tänder.
Från Andreas Johansson, 33 år -
Supernöjd med både bemötandet och resultatet!! Personalen var hjälpsamma och väldigt trevliga! Kändes tryggt. Kommer definitivt tillbaka!
Från anonym -
Köpte en tandblekning via Letsdeal och det var under all kritik. Jag såg ingen skillnad på blekningen när det var färdigt och när jag inte kunde prata propsade "sköterskan" på att jag ska betala 200:- för att få en anti-ilningsgel på tänderna. Denna gel hjälpte sedan absolut ingenting! "Sköterskan" log inte en enda gång under besöket och fick mig bara att känna mig som jag var besvärlig. Detta ställe kändes varken lyxigt eller som ett ställe där man blir välbehandlad. Inte heller professionella rum utan mer skrubbar, rekommenderas inte.
Från anonym -

Vad tycker våra patienter

Hej! Har nu gått lite över 2 mån sedan jag blekte mina tänder via lets deal. Jag va såååå glad efter min blekning och är fortfarande jättenöjd. Mina tänder är fortfarande lika vita och fina som direkt efter behandlingen. Dom va väldigt proffsiga och kommer återkomma när det behövs. Tack för att ni förändrade mitt leende 🤩
Annelie Göransson
Väldigt trevligt bemött av personal, även ett fint resultat!
Savo sardar

Medlemskap

Sveriges Tandläkarförbund
Privattandläkarna

Språk vi talar

Svenska

Engelska

Behandlingar vi erbjuder

Akuttandvård
Estetisk Tandvård
Grundundersökning inkl. putsning
Konsultation
Tandblekning

Prisreducering

• Ansluten till försäkringskassan

Övrigt