Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Tandreglering Göteborg

Tandreglering, ortodonti, är en behandling för att justera bettfel och sneda tänder till rätt position. Med hjälp av olika tandställningar som räls eller den osynliga tandställningen Invisalign, kan du hjälpa tänderna till ny position.

Tandläkare.se – En söktjänst för tandreglering i Göteborg

Bor du i Göteborg och besväras av felställda tänder eller kanske korsbett? Här kan du då enkelt söka och hitta den bästa tandvården i Göteborg genom att jämföra priser och läsa omdömen och betyg från tidigare patienter. Det finns många olika sätt att reglera tänderna på. Vilken metod som är bäst lämpad beror på vilket problem som ska rättas till och hur allvarligt det är. En tandläkare eller tandhygienist hjälper till att göra en sådan bedömning. De kan också ge mer information om priser och andra viktiga detaljer.

Tandreglering med tandställning hos tandläkaren

Tandreglering på helgen i Göteborg

Det finns flera tandkliniker i Göteborg som har öppet även under helgen samt andra helgdagar. Du kan ta del av vilka tandläkare som finns tillgängliga, dygnet runt, genom att söka på önskad besöksdag här på Tandläkare.se.

Tandreglering i Göteborg för barn

Det finns flera tandvårdskliniker i Göteborg som erbjuder olika tandställningar för barn och unga. Tandreglering kan vara lämplig för alla åldrar, men det är vanligast att barn och ungdomar genomgår tandreglering eftersom deras tänder och käkar är i ständig förändring.

Är du rädd för tandläkaren?

Att få hjälp med tandreglering (ortodonti) hos en tandläkare eller tandhygienist kanske känns svårt om du känner dig orolig inför ett tandläkarbesök. Tandvårdsrädsla är inte ovanligt och det finns många erfarna tandläkare i Göteborg med hög kompetens som är vana vid att patienter upplever obehag. De vill gärna hjälpa dig på alla sätt de kan. Meddela gärna innan att du känner oro inför besöket. Då ser de till att ge dig extratid under besöket och stegvis gå igenom processen med dig.  Det brukar kunna ge en lugnande effekt.

Hitta till klinik i Göteborg för tandreglering

De flesta tandvårdsklinikerna i Göteborg ligger centralt med bra kommunikationsmöjligheter. Så det är lätt att ta sig dit både med buss eller spårvagn.

Vanliga frågor & svar

 • Vad kostar tandreglering i Göteborg?

  PlusIcon
  Priserna för tandreglering kan variera beroende på olika faktorer. Det kan finnas möjlighet att få tandreglering genom tandvårdsstöd eller högkostnadsskyddet, beroende på vad som gäller för dig. Hör med din tandläkare eller tandhygienist för att få mer information om vad som gäller.
 • När bör jag söka tandreglering?

  PlusIcon
  Har du problem med att dina tänder vuxit snett eller sitter för tätt inpå varandra? Då kan det vara bra att reglera tänderna till rätt position. Tandreglering kan även behövas ifall din över- och underkäke inte möts som de ska.
 • Vad är Tandreglering?

  PlusIcon
  Tandreglering, också kallat ortodonti, innebär att tandläkaren, med hjälp av tandställning eller andra hjälpmedel förbättrar tändernas position i munnen.