Tandläkare Skåne Malmö Tandläkarna Rylén

Tandläkarna Rylén

Tessins Väg 8, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkarna Rylén i Malmö. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.
 

Vad tycker du om Tandläkarna Rylén

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 14 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarFantastisk tandläkare! Har gått där under många år nu och otroligt mån om patientens bästa! Flexibel, otroligt kompetent och väljer bästa alternativ för sina patienter! Att han sedan är snabb och effektiv underlättar mitt stressiga arbete där jag har svårt att vara ifrån jobbet som egenföretagare. Stort tack för att ni finns :)
Från Fredrik, Billgren, 48 år -
Otroligt skicklig och kompetent tandläkare. Alla behandlingar har blivit jättebra. Dessutom fint bemötande på kliniken.
Från Mattias Petersson, 49 år -
Tack för ett oerhört gott bemötande, superbra service och snabb återkoppling. Jag känner trygghet och tillit till tandläkaren Hessam. Rekommenderar honom starkt.
Från Magdalini, 40 år -
Äntligen har jag funnit en tandläkate som jag litar på fullständigt. Hesam upplevde jag som professionell och pedagogisk. Han gjorde ett noggrant jobb med min nya brygga. Prisvärt! Dessutom var både han och sköterskan väldigt trevliga.
Från Håkan Stivert, 77 år -
Fick ett positivt och vänligt bemötande. Hesam opererade ut min tand på ett skickligt och smärtfritt sätt. Jag kan väl rekommendera kliniken ! Från Ulf Gustavsson - 2020-02-24
Från Ulf Gustavsson, 66 år -
Efter att i många år har tyckt att mina tänder var fruktansvärt fula, sneda, ojämna, svarta av gamla lagningar mm kom jag till Hesam Mojir. När han berättade att jag dessutom hade tandlossning tänkte jag att nu är allt kört. Men icke! Hesam berättade lugnt och begripligt vad som kunde göras. Och vilket resultat det har blivit! Från att många gånger inte ville visa tänderna skulle jag idag kunna gå hela dagarna med ett stort leende. En del nya tänder och en stor bro i underkäken samt mycket annat som behövdes har Hesam utfört med stor professionell kunskap. Man känner sig verkligen trygg när man är hos Hesam för allt blir 100% bra. Dessutom blir man så välkomnad och omhändertagen av både Hesam och hans sköterska. Det är verkligen lycka att vi (+ min man och dotter) får vara Hesams patienter. Vi kan verkligen rekommendera honom, han är bäst.
Från Birgit, 75 år -
Besök hos tandläkare Hesam Mojir juni -17 Våren tog sin början med att jag trodde jag fått en tandficka, det bultade och det samlades matrester så det vara bara att rengöra rengöra rengöra! Till slut blev det ohållbart! Jag ringde en förmiddag till den tandläkarmottagning jag fastnat för genom presentationen på deras hemsida. Efter många signaler svarade en tandläkare i telefonen, verkade ha bråttom men empatisk läste han av mina nervösa meningar och sa lugnande, att du ska komma hit, det kommer snart ringa en sköterska på nummer xxx. Vid detta laget var jag så stressad att jag inte kände igen mitt eget mobilnummer! Tandläkaren var tålmodig och sa att jag inte skulle oroa mig, de skulle ringa mig och jag skulle få komma dit så fort som möjligt. Två timmar senare, femtio år gammal, sittandes i tandläkarstolen kramande två stora vita mjukiständer hos en tandläkare som tog sig tid att förklara, ställa frågor och berätta vad som skulle hända härnäst kände jag mig mer än väl omhändertagen. Tandfickan var ett hål och eftersom jag redan var väldigt orolig så valde tandläkaren att laga hålet direkt så jag skulle slippa oron fram till nästa tandläkarebesök. Händer detta verkligen var min ända tanke! Tandläkaren berättade att ibland får man som patient vänta en stund extra vid en bokad tid, då kan det vara bra att veta att det kan vara av just denna anledningen som tandläkaren är något sen till nästa besök! Acceptabelt resoneng och bra att veta! De arbetar med människor och bryr sig om patienten vid mötet! Min tandläkarskräck har kommit i vuxen ålder där år av möten hos olika tandläkare på folktandvården har satt sina spår. Så till Er som finner tandläkarbesök lika jobbiga som jag, byt tandläkare och bli väl behandlad för en gång skull! Det räcker med ett besök för att förstå skillnaderna..... Stort Tack till Hesam Mojir, tandläkare på Rylén i Malmö för ett väl bemötande!
Från anonym -
Fick ett bra intryck redan vid första kontakten med den vänliga och professionella personalen när jag hade akut tandvärk. Har därför valt att återkomma sedan dess och uppskattar det professionella, lugna och fina bemötandet från både tandläkare och annan personal.
Från anonym -
Toppen när man har tandläkarskräck. Noggrann och effektiv, lätt på handen samt superfint bemötande.
Från anonym -
Jag går hos en mycket noggrann och skicklig tandläkare som heter Hesam Mojir. Han och hans personal är mycket hjälpsamma och vänliga. Han har gjort omfattande behandlingar på mig. Bland annat har han gjort en hel implantatbro i min överkäke och höjt mina sammansjunkna tänder med bron. Allt har gjorts på hans klinik från början till slut, special röntgen, kirurgin och tänderna som jag fick på plats. Var gång jag har haft en fråga eller velat att de tittar på något i munnen under behandlingens gång har han varit förstående samt snabb med att svara på mina frågor och vid behov gett mig en tid. Att behandlingen blev billigare än planerat var bara ett plus bred vid ett betyg på mycket väl godkänt. Hesam Mojir är den noggrannaste och bästa tandläkaren jag har gått till och jag rekommenderar honom.
Från Lennart Åkervall, 72 år -
Hesam Mojir är bästa Tandläkaren! Jag har själv jobbat hela livet inom tandvården som tandsköterska. Det kunde inte blivit bättre än när Tandläkare Hesam Mojir Tog över kliniken, Tandläkarna Rylén. Jag, min man och flera andra i familjen har gått hos Hesam Mojir som patienter nu i flera år. Jag har gjort flera behandlingar hos honom, från vanliga lagningar till rotbehandlingar, kronor och broar. Han är noga, kunnig, duktig, artig, lätt på handen och alltid glad! Han gör mycket för oss och vi uppskattar honom. Jag vill rekommendera honom på det allra bästa sätt!
Från Elna Tindberg, 70 år -
Jag har äntligen bästa Tandläkaren! Jag har tandvårdsrädsla sedan skoltandvården och har därför endast gått till 4 andra tandläkare i mer än 50år innan jag bytte tandläkare för 3 år sedan och går nu till Hesam Mojir / Tandläkarna Rylén. Min mun hade fallit samman, nedslitet av tandgnissling under flera år då ingen av mina tandläkare hade påpekat att jag behövde bettskena. Tänderna var lappade, lagade, sneda, fulla med sprickor och missfärgningar. Jag viste inte att jag någonsin kunde få tugga bättre eller se bättre ut i munnen igen. Tandläkare Hesam Mojir har nu omsorgsfullt med kronor och broar i ovankäken och nedankäken, på samtliga tänder gjort om alla mina tänder med ett fantastisk resultat! Jag ser yngre ut enligt min fru och bekanta, jag får oftast beröm för mina tänder (Kvinnor lägger så klart märke oftare än män gör :) ) och jag ler och skrattar mer då jag inte behöver skämmas för mina tänder längre. Nu har jag dessutom en bettskena som han gjort, som jag har när jag sover och som jag inte kan vara utan. Innan vi började behandlingen hade jag och min fru ett möte med Hesam där han förklarade på modeller hur jag ser ut i munnen nu och vilken resultat jag kommer att få. Även om jag är tandvårdsrädd gick behandlingen så fint och lugnt till att jag nästan somnade i tandläkarstolen vid flera tillfällen. Det tog inte mer än några besök innan allt var klart och under tiden hade jag fina vita provisorium. Nu har det gått en lång tid sen jag fick mina nya, fasta och vackra tänder och jag är så nöjd över att jag fixade mina tänder hos Hesam. Jag rekommenderar absolut Tandläkare Hesam Mojir, han är mycket noga och skicklig!
Från Peter Magnusson , 66 år -
bra och ett lugnt bemötande. Kommer gärna tillbaka och ger gärna en eloge till både personal bakom disken och dom tandläkare som har behandlat mig. dom gjorde implantat på underkäken vänster och höger sida. Då jag var lite orolig inför ingreppet, så bemöttes jag med ett stort medkännande och förståelse.
Från Nils Lundgren, 58 år -
Mycket hjälpsamma och duktiga tandläkare. Tandläkare Hesam Mojir hjälpte mig direkt och jag som är så rädd och inte gått till tandläkaren på flera år kunde äntligen få min tand fixad! Evigt tacksam!
Från anonym -