Tandläkare Skåne Malmö Tandläkare Sven Aspelund

Tandläkare Sven Aspelund

Lilla Nygatan 11, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Sven Aspelund i Malmö. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Tandläkare Sven Aspelund

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarFantastiskt bemötande av både barn och vuxna och förstklassig tandvård. Hela familjen går till Sven.
Från anonym -
Rekommenderar varmt
Från anonym -
Sven är fantastisk! Hela vår familj är supernöjd med honom.
Från Familjen Albertsson, 43 år -
Otroligt lyhörd, underbar tandläkare för patienter med tandläkare skräck.Sven har en underbar sköterska som har patient i centrum. Jag har haft turen att va Svens patient då Eskil Sernbo gick i pension.
Från Cathi Norström, 60 år -
Jättebra tandläkare!
Från anonym -