Tandläkare Skåne Malmö Tandläkare Alexander Superfin

Tandläkare Alexander Superfin

Baltzarsgatan 31, 2 tr, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Tänderna är inte bara till för att tugga med. De är viktiga för hela människans välbefinnande. Numera finns ingen anledning att gå omkring och vara missnöjd med sina tänder. Dagens tandvård är full av möjligheter.

Här på kliniken erbjuder vi det bästa inom tandvården, den senaste tekniken och de bästa materialen. Vi ger förstklassig tandvård till rimliga priser.
Men allra viktigast är du som patient. Det är du som ska bli nöjd. Ett tandläkarbesök kanske aldrig kommer att bli ett fredagsnöje, men vi kommer att göra allt för att du ska trivas!

Vad tycker du om Tandläkare Alexander Superfin

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 2 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarEn mycket lugn, pedagogisk och proffsig tandläkare med bra personal. OBS! en av de mycket få tandläkarna i hela Skåne som har laserborr, vilket gör hålbehandlingarna mycket behagligare än med den gamla typen av mekaniska borrar. Rekommenderas varmt.
Från Göran Thalén, 64 år -
Den tandläkaren som jag går till har ett underbart omhändertagande sätt. Super Fint att gå till honom och även sköterskorna. På samma mottagning går jag till tandhygienisten som också är mycket bra.
Från Roland Larsson , 73 år -