Tandläkare Skåne Malmö Smile Tandvård - Malmö Södervärn

Smile Tandvård - Malmö Södervärn

Carl Gustafs Väg 46, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Smile tandvård i Malmö Södervärn.

På Smile Malmö – Södervärn har vi som mål att ge dig Sveriges bästa tandvård. Det innebär att du får en trygg och bekväm tandvård med ett personligt bemötande på dina villkor. Här finns allt det dina tänder behöver – tandläkare, tandhygienister och ledande specialisttandvård. Smile Malmö – Södervärn erbjuder dig undersökningar, lagningar, tandblekning, implantat och mycket mer. På Smile Malmö – Södervärn kan hela familjen gå till samma tandläkare och barn och ungdomar går självklart gratis hos oss.

Det ska vara enkelt att gå till tandläkaren. Vår klinik är lätt att komma till då vi ligger precis bredvid Södervärns bussterminal och Triangelns tågstation ligger bara ett par kvarter bort. På Smile Malmö Södervärn har vi specialister i endodonti och oral protetik på plats. Tack vare vårt nära samarbete med våra systerkliniker i Malmö så kan du alltid få tillgång till övriga specialister utan att behöva långa väntetider.

En grundläggande faktor för att kunna vara delaktig i sin egen munhälsa och tandvård är att kunna få förklarat på sitt eget modersmål vad som görs och vilka alternativ som finns för behandlingar. På Smile Malmö – Södervärn har vi tandvårdspersonal som talar spanska, arabiska, bosniska, grekiska, tyska och engelska.

Välkommen att boka din tid hos Smile Malmö Södervärn.
 

Vad tycker du om Smile Tandvård - Malmö Södervärn

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarBättre trevlig och proffsiga personal. Rekommenderar.
Från Emir Al- Subahi , 19 år -
Mycket trevlig och kompetent personal.
Från Ebbe Jeppsson -
Trevlig personal och lugn miljö.
Från Lars-Krister Rosberg, 57 år -