Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Hitta och boka tandläkare i Rosengård Centrum

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Rosengård Centrum
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
TiderTider
KlinikerKliniker
KartaKarta
sort-icon
Sortera
sort-icon
Sortera

Boka tandläkare i Rosengård Centrum

Tandläkare Rosengård Centrum

Är du i Malmö och letar efter en bra tandläkare nära dig? I Rosengård Centrum finns flera bra tandläkare. Behöver du en basundersökningar eller har olyckan varit framme och du behöver akut tandvård? Oavsett kan du här på Tandläkare.se söka och boka tid hos flera bra tandläkare kring Rosengårds Centrum. Boka din nästa tid redan idag.

Boka en tandläkartid  i Rosengård Centrum:

– Du kan söka på Rosengård Centrum i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i området kring Rosengård Centrum. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna för att enkelt kunna jämföra och välja en tid som passar dig. När du har bokat en tid skickar vi ett bekräftelsemejl med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också förfina sökningen och söka på behandling. Klicka på önskad behandlingen, exempelvis “Basundersökningt”. Bokningsbara tider, hos de tandläkare omkring Rosengård Centrum som erbjuder den behandlingen, kommer att visas i en lista.

– Vill du hellre söka på andra områden i Malmö eller på annan stad eller ort, kanske Lund, skriver du bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling så får du fram behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka. 

Akut tandvård Rosengård Centrum

Akuta händelser kan hända vem och när som helst. Det sista man vill i en akut situation är att leta akuttider. I området kring Rosengård Centrum finns tandläkare som erbjuder akuttider och vi har gjort det enkelt för dig att enkelt hitta dem.

Du bokar din akuttid här direkt och slipper allt krångel. Bokningen går direkt till tandkliniken så du behöver inte göra något mer än att dyka upp på ditt besök.

Så här hittar du en akuttid i Rosengård Centrum:

– Bocka för “Akuttid” under behandlingar och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i (Rosengård Centrum eller annat område).

– Vill du söka på ett annat område som du inte befinner dig i, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

– Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer den tandkliniken att höra av sig till dig inom kort. 

Hitta till tandläkaren

Adress och kontaktuppgifter till tandläkaren i Rosengård Centrum ser du direkt på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en sms-påminnelse för att inte missa besöket, bocka för det i bokningen så skickar vi det strax innan.

Är du kanske bara på besök i Malmö och inte alls känner till gatorna då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt tandläkarbesök i Rosengård Centrum önskar vi på Tandläkare.se.