Michael Blitz

Södra Förstadsgatan 31, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Michael Blitz i Malmö. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Michael Blitz

3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarUnderbart benmötande, kunniga och lugnande. De utförde ett utomordentligt jobb på mina tänder :)
Från Felix Andersson , 23 år -
Michael kan sikre dig et flot resultat, men ikke et vedvarende et. Mine tænder er rykket sig tilbage som de engang var.
Från Zahra ha, 25 år -
Har gått till tandläkaren Blitz under 28 år. Började med tandställning och Michael Blitz gjorde ett underverk. Sedan dess har hela familjen gått till Michael och han är den bästa tandläkaren jag har någonsin mött. Han är väldig professionell, omtänksam, ansvarsfull och verkligen första klass expert inom tandvården och ortodonti. Han gör också bara det som är nödvändigt. Kan bara varmt rekommendera Dr. Blitz!
Från Alex Evilevitch , 46 år -
De erbjuder ingen garanti på sitt jobb, som inte alls blev bra, oerhört missnöjd med resultatet och att de endast besvarar det med att jag isåfall får betala det själv.
Från Anonym, 20 år -
Försökt få tag på nån som jobbar på Michael blitz då min tandställning har en bit som gått av. Har ringt sen kl 08 imorse, lämnat meddelande osv. Fortfarande inget svar.
Från anonym -