Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Hitta och boka tandläkare i Malmö Centrum

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Malmö Centrum
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
TiderTider
KlinikerKliniker
KartaKarta
sort-icon
Sortera
sort-icon
Sortera

Boka tandläkare i Malmö Centrum

Tandläkare Malmö Centrum

Befinner du dig i Malmö Centrum och vill hitta en tandläkartid? I Malmö Centrum finns flera bra tandläkare som erbjuder allt ifrån basundersökningar till akuttider om olyckan har varit framme. Oavsett vad just du letar efter kan du online på Tandläkare.se söka och boka tid hos flera bra tandläkare kring i Malmö Centrum. Boka ditt nästa tandläkarbesök nu.

Boka en tandläkartid  i Malmö Centrum:

– Du kan söka på Malmö Centrum i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i området kring Malmö Centrum. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna som du enkelt kan välja mellan. När du har bokat en tid skickar vi ett bekräftelsemejl med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också förfina sökningen om du vet vilken behandling som du är ute efter. Klicka på önskad behandlingen, exempelvis “Basundersökning”. Bokningsbara tider, hos de tandläkare omkring Malmö Centrum som erbjuder den behandlingen, kommer då att visas i en lista.

– Vill du hellre söka på andra områden i Malmö eller på annan stad eller ort, kanske Lund, skriver du bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling så får du fram tider för behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka.

Akut tandvård Malmö Centrum

Akuta händelser kan hända vem och när som helst. Det sista man vill då är att leta efter akuttider, akut tandvård. I området kring Malmö Centrum finns tandläkare som erbjuder akuttider och vi har gjort det enkelt för dig att enkelt hitta dem.

Du bokar din akuttid här direkt och slipper allt krångel. Bokningen går direkt till tandkliniken så du behöver inte göra något mer än att dyka upp på ditt besök. 

Så här hittar du en akuttid i Malmö Centrum:

– Bocka för “Akuttid” under behandlingar. Då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i.

– Vill du söka på ett annat område som du inte befinner dig i, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

– Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer den tandkliniken att höra av sig till dig inom kort.

Hitta till tandläkaren

Adress och kontaktuppgifter till tandläkaren i Malmö Centrum ser du direkt när du söker tider och på själva bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Vill du ha en sms-påminnelse för att inte missa besöket, bocka för det i bokningen så skickar vi det strax innan.

Är du kanske bara på besök i Malmö och inte alls känner till gatorna där, kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt tandläkarbesök i Malmö Centrum önskar vi på Tandläkare.se.

Boka tandläkare i Malmö