Tandläkare Skåne Malmö Citytandläkarna Michael Tojzner och Ulf Carlsten

Citytandläkarna Michael Tojzner och Ulf Carlsten

Wachtmeisters Väg 7, Malmö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandlakare Ulf Carlsten och Michael Tojzner.
Tandlakare Ulf Carlsten och Michael Tojzner är dina lokala tandläkare i Malmö.

Vi tar väl hand om våra kunder. Vi står för högkvalitativ tandvård med inriktning på frisk munhälsa till förmånliga priser. Vi erbjuder all form av tandvård. Hos oss bemöts du professionellt och vi är lyhörda för dina önskemål. Vi gör vårt bästa för att uppfylla dina behov. Vi lämnar kostnadsförslag till dig innan behandling och vi är också anslutna till Försäkringskassan. Vill du boka tid eller bara fråga om något?

Ny kund hos oss får 15% på första behandlingen. Gäller inte internetbokning.
200:- till dig som värvar en ny kund till oss.
Vi har även studentrabatt!


Använd gärna bokningsfunktionen för bokning av akuta fall.

Tveka inte att kontakta oss!

Vad tycker du om Citytandläkarna Michael Tojzner och Ulf Carlsten

4.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 28 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarDåligt bemötande, jätte dålig service, pillar på massa olika saker sedan med samma handskar på mina tänder och i min mun, svarar i telefon medans jag som pat sitter och väntar flera gånger,, Säger ett pris och när vi var klara så blev det mycket dyrare än vad han sa från början, gick därifrån utan att få den behandlingen vi sa och jag behövde och var totalt förvirrad och företog inte riktigt vad jag har varit med om, att det finns sånna ställen är ju bara sinnessjukt med så dålig personal även via telefon lögner och påhitt, det mest frustrerande sämsta stället jag har varit på, skulle inte gå ditt igen även om det var helt gratis fyfan
Från Markus , 30 år -
Otrevlig och oprofessionell personal. Kross-kontaminering på hög nivå! Pillar o kliar på allt möjligt under undersökningen, svarar i telefon, kliar nacken o går ut från rummet o tillbaka med handskar. Fortsätter ohygienisk procedur trots han blir tillsagd. Kom hit om du vill ha halsfluss eller covid på köpet!
Från Walid Daabas, 26 år -
Bra bemötande och inga svårigheter att få en tid inom rimlig tidshorisont! Bra priser!
Från H Norman, 41 år -
Katastrof, helt otroligt att något sånt här kan hända.
Från anonym -
Tandläkaren Michael kom och öppnade kliniken fast det var en röd dag!!! All eloge till honom för han hjälp ????
Från Danijela Rasmusson , 46 år -
Väldigt trevliga och duktiga och super fin bemötande och jätte bra pris och kommer tillbaka snart och fixa mina tänder , jag rekomendera verklingen !!
Från anonym -
Jag var 10 minuter sen och kunde inte riktigt hitta. Dem kom ut och mötte upp mig. Super fint bemötande. Jag var där för tandsten men fick en Utförlig koll och tandhygienisten förklarde hela tiden vad han gjorde. Gav mig många nyttiga råd och avslutade besöket med att tandläkaren tog sig en snabb titt för att dubbel kolla. Bra pris och fin service. Kommer absolut tillbaka hit igen!
Från Stephanie abrahamsson, 27 år -
Hur bra som helst, har råd att gå oftare till tandläkaren nu, som behövs
Från Robert Blomqvist, 36 år -
Fullt förtroende
Från Annika persson, 51 år -
Snabbt, bra, tryggt
Från anonym -
Mycket billigt pris till snabbt och effektivt arbete
Från anonym -
Trots att det blivit något strul med bokningen så att min bokning inte blivit registrerad blev jag ändå mottagen och fick en mycket bra behandling. Tack!
Från anonym -
Omtänksam och professionell behandling. Kompetens på högsta nivå! Kan varmt rekommendera tandläkaren Michael Tojzner. Deras bokningssystem funkar tyvärr inte som det ska, expeditionen hade inte fått min bokade tid online, jag fick sitta länge i väntrummet och ingen meddelade mig om det inträffade.
Från anonym -
Uselt. Höll inte överenskommelsen vid hade gjort över telefon. Undermåligt utförd undersökning - ett skämt!! Borde verkligen tandläkaren som tog hand om mig alls jobba? Dessutom, att stoppa in fingrar utan handskar i en patients mun, gör man så som seriös tandläkare? Nej verkligen inte seriöst. Slöseri med tid och pengar, samt riktigt obehaglig upplevelse. Rekommenderar er att INTE vända er hit.
Från Jenny, 36 år -
Då vi är två tandläkare på kliniken blev det tyvärr ett missförstånd med din bokning, jag var inte helt på det klara med vad det gällde. Men när jag fått det klart för mig gick det helt enligt planerna. Jag tog röntgenbilder, kunde på dem avgöra ditt status, tittade tillräckligt i din mun för att kunna friskförklara dig. Hur jag undersöker avgör jag, du kan vara glad att du fick en erfaren tandläkare som arbetar snabbt och med kvalitet, att tvivla på min arbetsförmåga tar jag som en ärekränkning, jag har många nöjda patienter som trivs med mitt lugna arbetstempo.Alla är inte senila vid min ålder,det kanske är vad du tror. Min kollega tittade bara i munnen på dig för att konstatera att det var putsat (vilket du inte ville), utan att stoppa in fingrar!! Jag satt 1,5 m ifrån och kunde se det klart och tydligt.Det sade han dessutom till Dig!!Normalt arbetar vi alltid med handskar på oss. Att skriva en massa negativa saker p.g.a. något man får för sig tycker jag inte är konstruktivt, hittills har vi enbart fått positiva kommentarer, du är välkommen att ta del av dem. Eftersom du nu är missnöjd är du välkommen att få tillbaka dina pengar.Vi är ledsna att inte ha kunnat göra dig nöjd!!
Citytandläkarna Michael Tojzner och Ulf Carlsten - 2017-10-22
Ett mycket fint bemötande och gott personal. Kände mig trygg, de lyssnar på vad en patient behöver. Ganska fint och lungt ställe. Rekommenderar starkt
Från anonym -
Mycket förtroende ingivande.
Från anonym -
Bästa tandvården samt bemötande jag fått hos en tandläkare. Har rädsla för tandläkarbesök men fick ett så fint bemötande att jag kände mig trygg. Rekommenderar starkt.
Från anonym -
Har under en längre tid ignorerat min munhälsa (tandsten och karies). Efter att jag letat tandläkare på nätet bestämde jag mig för att boka en tid och kunde komma redan samma dag! Bemötandet och själva behandlingen kan inte bli bättre. Stort tack!
Från anonym -
Super bra
Från anonym -
Jag bokade en Akuttid online då jag hade behov av akut hjälp. Har tandläkarskräck. Fick ett lugnt och fint bemötande plus det viktigaste av allt var att tandläkaren förstod min rädsla. Jag kände mig lugn och trygg för första gången på 20 år. Så jag har hittat en tandläkare som kan hjälpa mig..
Från Stephanie Zepacki, 43 år -
Bemötande och kompetens på högsta nivå! Kan varmt rekommendera tandläkaren Michael Tojzner.
Från anonym -
Hej. Jeg har haft Ulf som tandlæge i en del år nu . Jeg er meget tilfreds med behandlingen jeg har fået , Professionelt , og venligt , og tæt på København .
Från anonym -
Omtänksam och professionell behandling. Varma rekommendationer!
Från Stephan Söderberg, 56 år -
Trevligt bemötande och bra service.
Från Daniela Torgeman, 30 år -
Är ny patient, allt gick som smort.
Från Andras Szarka, 49 år -
Jag har gått hos Michael Tojzner i över 15 år och är helt nöjd. Eftersom jag har MS och permobil är det viktigt att tillgängligheten är god och Michael med personal är alltid hjälpsamma när det behövs. Jag rekommenderar Michael Tojzner varmt. Anette T
Från Anette Tullberg, 58 år -
Fick in en akuttid efter att visdomstanden ställt till problem dagen innan. Fick en snabb tid och exceptionellt bemötande. Visdomstanden rekommenderade han att ta bort och det gjorde han med detsamma genom att göra en lucka i schemat för att lösa mitt problem snabbt. Snabbt och smärtfritt togs tanden bort och jag kan inte vara mer nöjd.
Från Patrik Bergström, 29 år -
Kort före jul fick jag besvär med en krånglande visdomstand. Det var svårt att få hjälp någonstans på kort varsel innan helgerna, men tandläkare Ulf Carlstén kunde ta emot mig. Med ett snabbt ingrepp lagade han provisoriskt tanden i väntan på senare operation, och besparade mig flera veckors ytterligare lidande. Professionellt och sympatiskt. Rekommenderas!
Från anonym -