Boka tandläkare på Östermalm

Hitta professionella tandläkare i ditt närområde snabbt och enkelt

Tandläkare Östermalm

Vi gör det enkelt att hitta tandläkare i Östermalm

Det är lätt att hitta en bra tandläkare i Östermalm. Östermalms bästa tandläkare finns listade här så att du kan hitta den tandläkare som passar dina behov.

Tandläkare.se är en ny revolutionerande sajt som gör det lätt att jämföra tjänster och priser på nätet. Sajten är den första i Sverige som samlar allt du behöver för att boka ditt besök hos en tandläkare.

Oavsett om du är ute efter någon typ av specialvård, vill välja någon i närheten av där du bor eller kanske gå efter pris, så kan sajten hjälpa dig att hitta rätt privattandläkare. Det ska vara lätt för dig som patient att hitta rätt vård, tandlakare.se har även en unik tjänst där man kan hitta första akuttiden nära. Du kan enkelt se var det finns en ledig tid nära dig.

Vad kostar tandläkare i Östermalm?

Privat tandläkare i Östermalm behöver inte vara dyrare än folktandvården. Med den här tjänsten kan man med en enkel sökning jämföra priser mellan olika tandläkare i Östermalm. Privatvård behöver inte kosta mer.

Sedan april 2018 har det allmänna tandvårdsbidraget höjs till det dubbla. Bidraget är olika stort beroende på ålder. Alla mellan 22 och 29 är får ett tandvårdsbidrag på 600 kr/år. Mellan 30 och 64 års ålder får du ett bidrag på 300 kr/år. Och efter 65 år höjs återigen bidraget till 600 kr/år. Du kan även spara bidraget under två år. Övre gränsen för fri barntandvård är olika mellan olika landsting men i Stockholm gäller det upp till 23 år.

Tandläkare.se är den första sidan där du kan jämföra viktiga aspekter mellan olika tandläkare. Är det specifikt en tandläkare i Östermalm du letar efter? Kanske behöver du någon som är specialiserad på rädda patienter eller någon som accepterar delbetalning? Skulle du ha så ont att du behöver tid direkt så finns akuttider och priser tydligt listade. På alla kliniker kan du använda ditt tandvårdsbidrag.

Gratis tandvård i Östermalm

Från och med 2018 får du fri tandvård ända tills det året du fyller 23 år. Detta gäller självklart också privat tandläkarmottagning och inte bara hos Folktandvården.

Från och med 2019 höjs åldern med gratis tandvård för barn och ungdomar ytterligare ett år i Stockholm, vilket då innebär gratis tandvård hela det år du fyller 24 också. Du behöver alltså inte vara orolig om du fyller år i januari för den fria tandvården gäller hela året.

Ett statligt tandvårdsbidrag beslutades om för att öka den allmänna munhälsan i Sverige. Billigare tandvård gör att fler kan besöka tandläkaren och tandhygienisten.

Boka tandläkare nu!

Sajten är den enda i sitt slag och gör det att enkelt hitta just den behandling du söker.

Sajten gör det enkelt för dig att hitta den närmaste tandläkare i Östermalm, du kan också använda dig av Tandläkare.se för att hitta närmaste tid för akuttandvård i ditt område. Ofta finns flera tider lediga nära dig samma dag. Detta är den enda sajt i Sverige som erbjuder den här unika tjänsten.