Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Akut tandvård Östermalm

Behöver du akut tandvård på Östermalm? Oroa dig inte, vi har listat de bästa akuttandläkarna för dig. Vi förstår hur smärtsamt tandvärk kan vara och hur viktigt det är att hitta rätt akutmottagning när man behöver det som mest.

Tandläkare.se har vi sammanställt en lista över de bästa akuttandläkarna på Östermalm, närmast dig. Dessa tandläkare har höga betyg och goda omdömen från nöjda patienter.

Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera

Tandläkare.se – En söktjänst för akut tandvård på Östermalm

Tandläkare.se är en online-plattform där du kan hitta tandläkare på Östermalm eller i din närhet som erbjuder tandvård akut. Genom att ange din ort eller stad kan du enkelt söka efter akuttandläkare och boka en tid. Du kan också läsa omdömen från tidigare patienter för att hjälpa dig att välja en tandläkare som passar dig.

Kvinna med tandvärk

När behövs akut tandvård?

Här är några situationer då akut tandvård kan behövas:

 • Kraftig tandvärk som inte försvinner med smärtstillande medel
 • Utslagen eller trasig tand eller fyllning
 • Svullnad i tandköttet eller i ansiktet
 • Blödande tandkött som inte går att stoppa
 • Inflammation eller infektion i munnen
 • Plötslig förlust av en tand eller tandbit
 • Skada på käken eller på tänderna efter en olycka
 • Plötsligt uppkomna problem med tandproteser eller tandreglering

Beroende på vilket problem du har kan olika tjänster vara relevanta för akut tandvård. Till exempel kan rotfyllning, implantat eller kirurgi vara nödvändigt för allvarliga tandproblem, medan tandblekning, kosmetisk tandvård eller tandproteser kan vara mer relevanta för estetiska problem. Specialiserade tandläkare som tandhygienister, estetiska tandläkare eller parodontologer kan också vara till hjälp beroende på ditt specifika problem.

Akut tandvård på helgen på Östermalm

Om du upplever tandvärk, olycksfall eller tandinfektion under helgen, behöver du inte vänta tills vardagen för att få behandling. Det finns privata tandläkarkliniker som erbjuder akut tandvård även en lördag, söndag eller helgdag. Genom att söka på Tandläkare.se kan du hitta en tandläkare i din närhet som kan hjälpa dig omedelbart.

Smärta från tänderna kan vara oerhört obehagligt och det är därför viktigt att söka tandvård så snart som möjligt för att minska lidandet.

Om du upplever en olycka eller en tandinfektion, ska du inte tveka att kontakta en akut tandläkare så snart som möjligt. Genom att använda Tandläkare.se kan du hitta en tandläkare som kan hjälpa dig att lindra smärtan och behandla problemet.

Är du rädd för att gå till tandläkaren?

Om du lider av tandläkarskräck behöver du inte oroa dig över att boka en tid hos tandläkaren. Det finns många erfarna tandläkare som är specialiserade på att behandla patienter med obehagskänslor. De kan erbjuda ett antal olika metoder för att minska oro och stress. Erfarna tandläkare hanterar patienter med tandläkarskräck genom att erbjuda metoder som lustgas, lugnande medicinering eller lokalbedövning för smärtfri tandvård. Ibland kan narkos användas för att minska oro och rädsla. Boka en tid hos en erfaren tandläkare för att hitta den bästa metoden för att göra tandläkarbesöket så bekvämt som möjligt.

Andra sökte efter

Tandläkare Östermalm