Stäng 

Var?
Älvsjö
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
tidsvy-icon
Tidvy
sortera-icon
Sortera

Tandläkare Älvsjö

Tandläkare Älvsjö

Bor du i Älvsjö och vill hitta en bra tandläkare? Här hittar du bland annat Älvsjö Tandvård och Tand11 Älvsjö. Vi på Tandläkare.se har samlat all information på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna boka tid hos en bra tandläkare i ditt område.

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid i Älvsjö

– Skriv in Älvsjö i sökfältet för att få fram bokningsbara tider i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka. När du har hittat en tid som passar dig klickar du bara på “Boka”. Därefter får du ett bekräftelsemail av oss med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också söka fram tider för en viss behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Tandblekning”. Bokningsbara tider kommer då upp i listan för den behandlingen som du enkelt bokar genom att klicka på “Boka”.

Akut tandvård Älvsjö

Akuta händelser kan hända vem som helst och det sista man vill i en akut situation är att leta tider och kontakta flera tandläkare. Kanske har din ordinarie tandläkare ingen ledig tid med kort varsel, då är det bäst att gå till en annan tandläkare som får åtgärda det mest akuta. Det är aldrig bra att vänta med att åtgärda akuta besvär för det bli ofta betydligt värre och svårare att behandla.

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttid i Älvsjö:

– Välj “Akuttid” under behandlingar och då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Älvsjö. 

– Vill du söka på ett annat område, skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Älvsjö och dess närområden, såsom Årsta eller Stuvsta, hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig allmäntandvård men också specialiserad tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Älvsjö:

– Behandling av karies ( hål i en tand)
– Tandvärk
– Akut tandvård
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Tandställning

Hitta till tandläkaren i Älvsjö

Adressen till kliniken visas i listan där du söker efter tandläkartider. När du väl ska boka en tid ser du adress och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar sedan en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna kommer att stå.

Är du inte bekant med området runt omkring Älvsjö kan du enklast att ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Älvsjö!