Stäng 

Var?
Odenplan
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
KartaKarta
TiderTider
KlinikerKliniker
Sortera
Sortera

Boka tandläkare på Odenplan

Tandläkare Odenplan

Vill du hitta en bra tandläkare på Odenplan i Stockholm? Då har du hittat rätt. På Odenplan finns en uppsjö av bra tandläkare och det kan vara svårt att veta vilken som passar just dig. Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett och samma ställe för att du enkelt ska kunna hitta en bra tandläkare i ditt område i Vasastan.

Följ nedan steg för att hitta och boka en tandläkartid:
– Du hittar tider genom att söka på önskat område i sökfältet. Skriv in ditt område, exempelvis Odenplan så kommer bokningsbara tider att visas för det valda området.

– Du kan också söka tider för en behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Basundersökning”. Då kommer bokningsbara tider för behandlingen att visas i en lista som du kan boka.

Akut tandvård Odenplan

Om olyckan är framme och en bit av en tand går av en fredagskväll, eller om du plötsligt drabbas av tandvärk. Då bör du söka akut tandvård inom kort. På Tandläkare.se kan du enkelt hitta akuttider. 

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttid:
– Du börjar med att välja “Akuttid” under behandling och då kommer lediga akuttider att visas i det område som du befinner dig i.

– Vill du söka på ett annat område skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

– Det finns också Akuttider som “Sista-minuten tider” under dagen som läggs ut löpande. 

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

På Odenplan i Vasastan hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanliga basundersökningar, men också estetiska behandlingar med exempelvis Invisalign som är en nästintill osynlig tandställning. Du kan också hitta akut tandvård eller besök hos en tandhygienist.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare på Odenplan:
– Lagning av en tand
– Blödande tandkött
– Akut tandvård
– Tandutdragning
– Bettskenor
– Tandhygienist
– Tandblekning
– Tandställning Invisalign

Hitta till tandläkaren

När du bokar en tid kommer du till ett kort formulär där du också hittar adress- och kontaktuppgifter till den tandläkare som du bokar tid hos. 

Om du inte är bekant med Odenplan kan du enkelt ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till önskar vi på Tandläkare.se.

Boka tandläkare eller akuttandvård i Stockholm