Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Tandläkare i Globen

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Globen
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera
  123...19

Tandläkare Globen

Bor du vid Globen och vill hitta en tandläkare, kanske i Globen Centrum? Vi på Tandläkare.se har samlat allt på ett ställe, här kan du söka och hitta tider till flera tandläkare i området kring Globen. När du väl hittat en tid så bokar du den direkt här. Boka en tid hos Globentandläkarna eller hos en av alla andra kliniker redan idag!

Följ nedan steg för att boka en tandläkartid i Globen:
– Du kan söka på Globen i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista som du enkelt kan välja mellan och boka genom att klicka på “Boka”. Därefter får du ett bekräftelsemejl och sms av oss med alla uppgifter om bokningen.

– Du kan också söka tider för en viss behandling genom att bocka i den önskade behandlingen, exempelvis “Basundersökning”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i Globen  som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

– Vill du hellre söka på annat område än Globen skriver du bara in det önskade området i sökfältet, exempelvis i Västberga eller Hornstull.  Förfina din sökning genom att välja behandling. Då kommer bokningsbara tider fram för den behandlingen hos tandläkare i det området som du har valt.

Akut tandvård Globen

Vi har gjort det enkelt för dig att snabbt hitta en akuttid om olyckan skulle vara framme. I ett sådant läge bör du få tandvård så snart som möjligt. Det brukar aldrig löna sig att vänta, skadan brukar oftast förvärras och bli mer svårbehandlad.

Följ nedan steg om du vill hitta en akuttid i Globen:
– Välj “Akuttid” under behandlingar, då kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i, exempelvis i Globen.

– Vill du söka på ett annat område, såsom Johanneshov, skriver du in det området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas i Johanneshov.

Vilka behandlingar kan jag få hjälp med?

I Globen och i närområden hittar du tandläkare som bland annat erbjuder vanlig Allmäntandvård men också mer specialiserad tandvård samt estetisk tandvård.

Här nedan kan du se några behandlingar som du kan hitta hos tandläkare i Globen:
– Lagning av hål i en tand
– Tandimplantat
– Blödande tandkött
– Tandvärk
– Akut tandvård
– Tandhygienist
– Tandblekning

Hitta till tandläkaren

När du väl ska boka en tid ser du adress- och kontaktuppgifter till tandläkaren på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står.

Du kanske bara är på besök i Globen och inte bekant med området, då kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt nästa tandläkarbesök i Globen.

Boka tandläkare eller akuttandvård i Stockholm

Andra platser Johanneshov

Tandläkare Globen