Stäng 

Var?
Björkhagen
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera

Tandläkare Björkhagen

Välkommen till Tandläkare.se i Björkhagen!

Här finner du flera olika tandläkarmottagningar som ger god tandvård. Oavsett om du bor ellerjobbar här och är i behov av tandvård, så guidar vi dig till de bäst rekommenderade tandläkarna i Björkhagen.

Tandvård Björkhagen

Alla förtjänar god tandvård – oavsett var man befinner sig eller vilken typ av tandvård man behöver. Här kan du boka tid hos tandläkare i Björkhagen som kan hjälpa dig med all sorts tandvård. Välj mellan allt från tandblekning och borttagning av tandsten till tandimplantat och tandreglering.  

Akut tandvård i Björkhagen

Om du råkat ut för en olycka och slagit ut eller skadat en tand, behöver den omedelbart lagas. Det är viktigt att uppsöka vård så snart som möjligt vid en skada i tanden. Om du inte behandlar skadan kan den bli värre och du behöver då ett större ingrepp för att få bot på problemet. 

Det finns flera kliniker som erbjuder akut tandvård i Björkhagen; ofta innebär det att du kan få en tid redan inom en timme eller två.

Jämför priser och behandlingar

God tandvård ska vara prisvärd – därför kan du givetvis även jämföra priser för olika typer av behandlingar och undersökningar hos de olika klinikerna. God tandvård ska även vara lättillgänglig, och med Tandläkare.se kan du därför snabbt få en överblick av lediga tider hos tandläkare i ditt område. När du hittat en tid, dag och behandling hos en tandläkare som passar dig bokar du in tiden direkt i vårt bokningsformulär här på sajten. 

Folktandvården i Björkhagen

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Björkhagen. Folktandvården drivs i offentlig regi.

Barn och ungdomar upp till 23-årsåldern brukar regelbundet gå till Folktandvården i Björkhagen för att få gratis tandvård. Personer över 23 år bekostar tandvården själva upp till högkostnadsskyddet. 

Hos Folktandvården i Björkhagen kan du tid för en basundersökning, sista minuten-tider, få akut tandvård, skaffa tandimplantat, tandreglering med mera. På deras hemsida kan du se en prislista för de olika behandlingarna och jämföra deras priser med en privat klinik.