Tandläkare Stockholm Solna Tandläkarna Larsson - Jörgen Larsson

Tandläkarna Larsson - Jörgen Larsson

Nybodagatan 5, Solna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkarna Larsson - Jörgen Larsson i Solna. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Tandläkarna Larsson - Jörgen Larsson

3.7
Genomsnitts­betyg
Baserat på 3 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarDen bästa tandläkare/tandhygienist under åren 1991 - 2010. (Jag har flyttat till Göteborg). Alltid blivit vänligt bemött av Sissi vid "disken"❤️❤️❤️
Från Riitta Kantti, 75 år -
Har alltid varit bra bemötande
Från Lars Anders Gillis Grundås, 78 år -
SÄMST. UNDVIK Världens SÄMSTA jobbutförande OCH ÄNNU SÄMRE kundbemötande. De tar absolut INGA SOM HELST ANSVAR för det jobb de har utfört. Kommer med de sämsta ursäkterna för att undvika sitt ansvar för det jobb de gjort. SYND att jag inte kan ge ett betyg som är LÄGRE än 1.
Från Anna, 65 år -