Pedari Dental

Ankdammsgatan 30 NB, Solna
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Tandläkare Leena Jämiä-Pedari och Ruzbeh Pedari. Vi erbjuder modern tandvård för hela familjen i en lugn, trygg och stressfri miljö. Mottagningen har funnits sedan 1961. Den är nyrenoverad och har  modern utrustning. Vi kombinerar erfarenhet  och den nya  utvecklingen inom tandvården. Vi vill behandla dig på ett personligt ,vänligt och professionellt sätt  med dig som patient i främsta rummet. Alla skall känna sig välkomna, respekterade och efter behandlingen nöjda. Vi talar även finska, engelska, tyska och persiska.

Vad tycker du om Pedari Dental

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVäldigt bra och respektfullt bemötande. Fick bedövning, gjore inte ens ont. 🙂
Från Anonymous , 34 år -
Jag som patient tycker att jag blir mycket, mycket bra bemött här och framför så allt känner jag mig trygg här att gå till en och samma mottagning.
Från anonym -
Att underkasta mig ingrepp av tandläkare är det absolut obehagligaste jag har upplevt i hela mitt liv. Jag har nyligen genomfört första tandläkarbesöket sen 2009. Bor numer söder om Stockholm och ändå har tanken inte ens slagit mig att underkasta mig tandläkarbehandling från någon annan. <3
Från anonym -
Här får man den service, kompetens och bemötande man förväntar sig av sin tandläkare. Jag som har tandläkarskräck har hittat "min" tandläkare.
Från anonym -