Ola Jönsson

Östra Mårtensgatan 19, Lund
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Ola Jönsson i Lund. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Ola Jönsson

4.6
Genomsnitts­betyg
Baserat på 8 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarMina föräldrar gick hos Ola, jag började där och jag skickade även mina barn som gått där alltid. Så slutar han och man får inget veta utan får en tid skickad till sig till ett annat namn? Varför?
Från Maria Tolf, 52 år -
Är helt vilsekomna nu när Ola Jönsson slutat. Vi har en nya tandläkare som övertagit Ola Jönssons praktik - men är inte nöjda. Tandläkaren är inte ok - och hennes hantering av oss "gamla kunder" är under all kritik.
Från Uwe och Margareta v.Wildenradt, 77 år -
Fantastisk, enastående tandläkare men högst anmärkningsvärt avsked. Varit kund i över 30 år och får inget besked om att Ola slutat. Dåligt hanterat.
Från anonym -
Känner mej helt hjälplös sedan Ola slutat. har varit patient i 33 år!! Vart skall man nu ta vägen?? Har i alla år kört från Malmö till Lund bara för att komma till hans lugna vrå. Känns som ett svek att han slutat!
Från Ingrid Frykman, 57 år -
Vi är två generationer, familjer och blandfamiljer, som fått tandvård av Ola och hans kompetenta tandsköterskor genom åren. Det är både fantastiskt tandvård och ett både professionellt och varmt bemötande vi får och har fått genom åren.
Från Sara Jern Willman, 55 år -
Vi är tre generationer som går/har gått hos Ola och är alla supernöjda. Alltid ett vänligt avspänt bemötande och mycket bra kvalitet på behandlingen.
Från Staffan , 62 år -
Vi är gamla "kunder" hos Ola Jönsson. Bättre tandläkare har vi inte upplevt. Den tandvård vi båda fått är det inte något att klaga på. En bättre avancerad behandling kan man inte få.
Från Uwe och Margareta v. Wildenradt -
Ola Jönsson är en utmärkt tandläkare. Han är vänlig, lugn, humoristisk. Han är mkt skicklig i sitt yrke, bl a lärare på Tandläkarhögskolan. Han hänger hela tiden med i tekniska förändringar. Jag har gått hos honom i många år med både små och större problem, och alltid fått den bästa behandling.
Från Peter L, 80 år -