Tandläkare Västra götaland Skara Skara Tandvård - Lars Johansson

Skara Tandvård - Lars Johansson

Kämpagatan 1, Skara
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Lars Johansson i Skara. Hos oss får du tandvård av högsta kvalitet. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till avancerad tandvård. Vårt mål är att du ska ha ett fräscht och vackert leende livet ut.

Vi är kvalitetsdiplomerade enligt Praktikertjänst, Sveriges största koncern inom privat tandvård och hälso- och sjukvård. Om du är orolig över kostnaderna så erbjuder vi på Praktikertjänst ett kostnadsfritt Tandvårdskonto där du kan spara pengar med riktigt hög ränta inför ditt tandläkarbesök. Detta gör det även möjligt för dig att delbetala dina kostnader. Fråga oss om du vill veta mer!

Vad tycker du om Skara Tandvård - Lars Johansson

4.8
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarDem tar sig tid och är lyhörda och får mig som patient att känna mig trygg och delaktig i behandlingen. Kan varmt rekommendera att gå hit!
Från anonym -
Ja dom som känner obehag inför tandläkarbesöket ska kontakta Skara Tandvård och Team Lars. Bättre än så blir det inte. Lugnt och med patientfokus fixar dom trasiga gaddar. Rekommenderas!
Från Rune Lundén, 62 år -
Så trevlig och lign, och verkligen tar sig tid att ta hand om sin patient genom att berätta vad som görs och har en dialog. Kan inget annat än att ge de högsta betyget som finns.
Från anonym -
Jag har tandläkarskräck och önskar alla lika bra bemötande som jag får här!!!
Från Petra Karlsson, 46 år -