Tandläkare Västra götaland Mölndal Mölndals Tandhälsovård - Team Rosbecker

Mölndals Tandhälsovård - Team Rosbecker

Bergmansgatan 5, Mölndal
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Mölndals Tandhälsovård! Mölndals Tandhälsovård är en modern heltäckande tandvårdsklinik. Här arbetar 3 team med bred och lång erfarenhet av tandvårdens alla delar. Vi vill hjälpa våra patienter att ha friska, fräscha, fungerande och naturligt vackra munnar hela livet. Vi hjälper dig med den behandling du vill ha och behöver och du är själv delaktig i din vård! Hos team Rosbecker får du en grundlig genomgång av din munhälsa, sedan en individuell plan med kostnadsförslag som tas fram i samråd med dig. Förebyggande tandvård är mycket viktigt hos oss, vi vet att det är nyckeln för ett frisk leende. Vi erbjuder dig bland annat digital röntgen, tandblekning, skalfasader, broar och implantat. Avancerad kirurgi utförs av käkkirurg Carl-Johan Ivanoff. Vi är en del av praktikertjänst och anslutna till försäkringskassan. Välkommen till oss med dina frågor eller en tidsbokning.
 

Vad tycker du om Mölndals Tandhälsovård - Team Rosbecker

4.8
Genomsnitts­betyg
Baserat på 10 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarKänner mig trygg och väl omhändertagen. Engagerade och kunniga.
Från Anonym, 45 år -
Superbra i alla avseenden. Allt ifrån trevligt bemötande och god tillgänglighet till superproffsig tandvård. Har varit kund här i 30 år och kommer så att förbli.
Från Engdahl, 62 år -
Jag har gått här alltid och skulle aldrig kunna tänka mig att byta för detta är verkligen världens bästa ställe!
Från Elizabeth West, 50 år -
Världens bästa tandhygienist och tandläkare!
Från Lena Åhmark, 39 år -
Bra
Från anonym -
Jättebra, snabbt att få tid, proffsigt bemötande!
Från Scott Wilson, 47 år -
Bästa tandläkaren, och jag har provat många!
Från Anna Granhage, 43 år -
bästa
Från Stefan Karlsson, 46 år -
Bra sköterskor, hygienister och tandläkare. Det enda att klaga lite på är receptionen/tidsbokningen. Man får då och då tider på kort varsel hemskickade som man då måste boka om vilket kan vara lite irriterande. Sedan blir man ifrågasatt lite väl mycket när man ringer för att byta tiden vilket ofta känns lite jobbigt, men det går ju alltid att lösa ändå...
Från anonym -
De är både socialt och medicinskt mycket kompetenta! Min son och hans familj har gått där i över 15 år- och han och hans fru sökte "den bästa kliniken i Göteborg". Det var Mölndals tandhälsovård de fann!
Från anonym -