Fjällbackatandläkarna

Björkelidsvägen 5, Fjällbacka
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Välkommen till Fjällbackatandläkarna!

Vi är en etablerad klinik med omtanke om stora och små patienter. Sedan 1974 har här bedrivits tandvård i generationer. Mottagningen är belägen i Fjällbacka på Björkelidsvägen 5. Här arbetar Tandläkare Anna von Elern och Tandläkare Ulf Palmqvist med personal.

Vårt team kan med modern teknik erbjuda er den vård vi tycker är bäst för din munhälsa. På våran klinik behandlar vi våra patienter med vänlighet och respekt, vår personal är lyhörd och din komfort är av högsta prioritet. Vårt mål är att din behandling ska gå lugnt och stressfritt tillväga och vi vill erbjuda det omhändertagande och den vård som vi själva skulle vilja ha. Fjällbackatandläkarna är kvalificerade enligt Praktikertjänsts kvalitetsmodell. Detta är en trygghet för dig som patient då våra rutiner fortlöpande utvecklas och säkras. Hos oss får du tandvård av högsta kvalité tillsammans med ett vänligt och personligt bemötande.

Vi ser fram emot att se dig hos oss!En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Fjällbackatandläkarna

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar