Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
  Arrow right
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
  Arrow right
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänst

  Vi hjälper dig att hitta en tid som passar

  Arrow right

Hitta och boka tandläkare i Angered

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Angered
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
TiderTider
KlinikerKliniker
KartaKarta
sort-icon
Sortera
sort-icon
Sortera

Boka tandläkare i Angered

Tandläkare Angered

Bor du i stadsdelen Angered och kanske vill byta tandläkare? Eller behöver du hitta en akuttid? Oavsett vad du har för behov hittar vi tiderna åt dig. Vi scannar av ditt område och listar bokningsbara tider i ditt område. Du behöver bara klicka på “Boka” och dyka upp hos tandläkaren. Svårare än så är det inte. Hitta din nästa tandläkartid i Angered redan idag.

Boka tandläkartid  i Angered:

– Du kan söka på Angered i sökfältet. Då kommer bokningsbara tider fram i en lista hos tandläkare i Angered och i närliggande områden. Där ser du tider, priser och adress till tandläkarna för att du enkelt ska kunna jämföra och välja en tid som passar dig. Boka den tid som passar dig genom att klicka på Boka-knappen.

– Du kan också förfina sökningen och söka på behandling. Klicka på exempelvis “Basundersökning” eller “Akuttid”. Bokningsbara tider hos de tandläkare i Angered som erbjuder den behandlingen kommer då upp i listan.

– Vill du hellre söka på annan ort eller stad, kanske Göteborg eller i hela Västra Götaland. Självklart kan du söka på orter och städer i hela Sverige. Du skriver bara in det önskade området i sökfältet. Förfina din sökning genom att välja behandling, så får du fram behandlingen i det valda området som du enkelt kan boka.

Akut tandvård Angered

Har du drabbats av akut tandvärk eller tappat en gammal lagning? Då behöver du träffa en tandläkare inom en snar framtid. Flera tandläkare i området Angered erbjuder akuttider och vi har gjort det enkelt för dig att enkelt hitta och boka en akuttid.

Så här bokar du en akuttid i Angered:

– Bocka för “Akuttid” under behandlingar så kommer lediga akuttider hos olika tandläkare att visas i det område som du befinner dig i.

– Vill du söka på ett annat område som du inte befinner dig i skriver du in området i sökfältet och väljer “Akuttid”. Då kommer bokningsbara akuttider att visas för det valda området.

– Hittar du ingen tid som passar kan du alltid skicka en bokningsförfrågan så kommer den tandkliniken att höra av sig till dig inom kort.

Hitta till tandläkaren

Adress- och kontaktuppgifter till tandläkaren i Angered ser du direkt på bokningssidan. Vi skickar alltid en bokningsbekräftelse till dig där uppgifterna om bokningen och kontaktuppgifterna står. Det kan vara bra att också få en sms-påminnelse strax innan besöket, bocka för det i bokningen så skickar vi det strax innan.

Är du kanske nyinflyttad i Angered, kan du enklast ta hjälp av Google Maps för att hitta till kliniken. Lycka till med ditt tandläkarbesök i Angered.