Boka tandläkare i Umeå

Hitta professionella tandläkare i ditt närområde snabbt och enkelt

Tandläkare Umeå

Tandläkare Umeå - din guide till bättre tandhälsa

Välkommen till Björkarnas stad Umeå! 

Umeå är studentstaden i norr med anknytning till flera nobelpristagare och kända idrottsprofiler som längdåkaren Per Olofsson och fotbollsspelaren Mikael Lustig. 

I Umeå finns en rad olika tandläkarkliniker att välja mellan som erbjuder god tandvård. tandläkare.se guidar dig till de bäst rekommenderade tandläkarna i Umeå.

God tandvård Umeå

Oavsett var man befinner sig eller vilken typ av tandvård man behöver, förtjänar alla i Umeå en god tandvård. På denna sida kan du boka tid hos tandläkare och tandhygienister som kan hjälpa dig med all sorts tandvård. Välj mellan allt från tandblekning och borttagning av tandsten till tandimplantat och tandreglering.  

Akut tandvård i Umeå

Har du råkat ut för en olycka och drabbats av kraftig tandvärk? Då är viktigt att uppsöka vård så snart som möjligt. Om du inte behandlar skadan kan den bli värre och kräva mer omfattande vård.

Det finns flera kliniker som erbjuder akut tandvård i Umeå; ofta innebär det att du kan få en tid redan inom en timme eller två.

Jämför priser och behandlingar

God tandvård ska vara prisvärd – därför kan du givetvis även jämföra priser för olika typer av behandlingar och undersökningar hos de olika klinikerna. God tandvård ska även vara lättillgänglig, och med Tandläkare.se kan du därför snabbt få en överblick av lediga tider hos tandläkare i ditt område. När du hittat en tid, dag och behandling hos en tandläkare som passar dig bokar du in tiden direkt i vårt bokningsformulär här på sajten. 

Folktandvården i Umeå

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Umeå. Folktandvården drivs i offentlig regi.

 

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.