Tandläkare

Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Hitta och boka tandläkare i Skellefteå

 • CheckMark

  Alltid bästa pris

 • CheckMark

  Kvalitetsgranskade tandläkare

 • CheckMark

  Kostnadsfri avbokning

Var?
Skellefteå
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
Tider
Tider
Kliniker
Kliniker
Karta
Karta
sort-iconSortera
sort-iconSortera

Tandläkare Skellefteå

Är du ute efter en tandläkare i Skellefteå? Vi anser att alla förtjänar bästa möjliga tandvård till ett riktigt bra pris hos professionella tandläkare – oavsett om du är i behov av akuttandläkare eller en klassisk undersökning. Därför gör vi det enkelt för dig i Skellefteå att jämföra klinikerna i ditt närområde. När du hittat den bästa kliniken för dig kan du givetvis boka in en tid direkt här på sajten.

Välj och boka passande behandling

Du kan enkelt och smidigt se hur tidigare besökare har upplevt sina besök och behandlingar hos tandläkare och tandhygienister, i recensioner och omdömen under respektive klinik. Dessutom kan du jämföra priser och behandlingar. Rotfyllning, tandblekning, implantat eller akut tandvård – bläddra bland olika tandläkare där du bor, hitta lediga tider och välj den typ av tandvård som du önskar. När du har hittat den tandvård du letar efter på en dag som passar dig, fyller du i vårt smidiga formulär för att boka din tid. Snabbt och smidigt.

Tandläkare.se hjälper dig att hitta de bästa klinikerna där du bor, med professionella tandläkare som kan hjälpa dig med både akuta och mindre akuta tandbesvär. Välkommen att hitta din nya tandläkare i Skellefteå!

Folktandvården i Skellefteå

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Skellefteå. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.

Andra sökte efter

Akut tandvård Skellefteå