Tandläkare Stockholm Nacka Specialistkliniken För Dentala Implantat

Specialistkliniken För Dentala Implantat

Värmdövägen 121, Nacka
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Specialistkliniken för Dentala Implantat är landets största privata enhet för specialisttandvård

Specialistkliniken för Dentala Implantat är som enda privata specialisttandvårdsenhet godkänd av Socialstyrelsen som utbildningsklinik för erhållande av specialistbehörighet.

Sammanlagt är 36 medarbetare till för patientens bästa. Sju specialisttandläkare med olika specialiteter svarar för att du kan känna dig trygg i att du alltid får behandling med högsta kvalitet. Ett uttryck för denna kvalitetsambition är att vi driver ett eget tandtekniskt laboratorium med tretton tandtekniker. Vi har mer än 25 års erfarenhet av implantatbehandlingar och har sedan starten 1985 installerat mer än 30 000 implantat på över 7 000 patienter. Förutom all slags implantatbehandling utför vi kirurgiska ingrepp i käkarna, protetisk specialistvård och behandling av tandlossningssjukdomar. Vi tar också emot remisser för röntgenutredningar. All behandling kan utföras under narkos. Många kommer hit på remiss men det går också bra att ta direktkontakt med oss!

Vad tycker du om Specialistkliniken För Dentala Implantat

1
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarUndvik dessa "specialister" till varje pris. Med feber och efter sedering utfördes behandlingar som ej var överenskomna. Kostnaderna blev mycket höga, och jag tvingades betala. Bettet blev förstört.
Från HG Baq, 58 år -