Stäng 
CloseIcon
  • Bokning
  • Fakta
  • Om Tandläkare.se

  Vad vill du göra?

 • Tandlakartid
  Boka en tandläkartidVisa alla typer av tider
 • Tandvard
  Boka akut tandvårdBoka tid i dag eller i morgon
 • Support
  Ring tandlakare.se kundtjänstVi hjälper dig att hitta en tid som passar

Akut tandvård Nacka

Har du råkat ut för tandvärk eller skadat tanden kan du behöva akut tandvård. Här hittar du lediga akuttider i Nacka som du enkelt kan boka direkt. Du hittar även rabatterade akuttider och sista minuten-tider så att du får bra tandvård till ett bra pris.
Var?
Stockholm
Arrow Down
Behandling?
Akuttid
Arrow Down
När vill du gå?
Från idag
Arrow Down
Hitta tid
SearchIcon
MapIcon
Karta
SortIconSortera
SortIconSortera

Är din tandvärk inte akut, kan du vänta tills din vanliga tandläkare har en ledig tid.
Dock är det viktigt att du söker vård om tandskadorna har orsakats av till exempel ett slag mot ansiktet eller om du har tandvärk som inte går över efter att du tagit receptfria smärtstillande medel.
En infektion i tanden kan ligga bakom din tandvärk. Men få vet att färgförändringar i tanden också är något man bör hålla koll på. Har din tand börjat få en grå ton behöver du söka vård – tanden kan vara infekterad och behöva rotfyllas.

Akuttandläkare Nacka

Behöver du vård snabbt kan du boka en akuttid hos en tandläkare. Skulle du däremot behöva träffa en tandläkare under kvällen eller på helgen så kan du vända dig till en jourtandläkare. Kliniker med jourtandläkare har öppet vid olägliga tider som kvällar och helger.
Det finns även akutkliniker som har öppet sent. Flera privata tandläkare ser även till att alltid ha öppet sent på kvällar och helger och kan ta emot dig som behöver hjälp i sista minuten.
I Nacka finns bland annat Folktandvården Sickla, Boo och Saltsjöbaden. De erbjuder både förebyggande och akut tandvård. Folktandvården Sickla har, utöver vardagar, även öppen varje lördag klockan 8-13.

Boka akuttid hos tandläkare nära dig

När olyckan är framme är det alltid olägligt men typiskt nog sker många olyckor på kvällar och helger, när det är som svårast att få en akuttid hos tandläkare.
De flesta tandläkare har vanliga öppettider under vardagar men som tur är finns det både akutmottagningar och vanliga kliniker som har generösa öppettider.
Via Tandläkare.se kan du hitta tandläkare som har öppet just nu och kliniker som har lediga sista minuten tider inom kort. När man behöver hjälp snabbt kan man oftast tänka sig att resa en liten bit men via vår söktjänst får du hjälp att hitta den närmaste kliniken och boka direkt.

Vad kostar akut tandvård i Nacka?

För akut tandvård i Nacka kan priser variera från klinik till klinik men generellt är akuttider dyrare än en vanlig undersökning.
Oftast behöver du göra uppföljande undersökningar efter en tid som är en ytterligare kostnad.
Däremot ingår akut tandvård inom ramen för det allmänna tandvårdsbidraget och högkostnadsskyddet så att du får hjälp att bekosta även akuta tandläkarbesök.
För barn och ungdomar upp till och med 22 års ålder är akut tandvård gratis precis som vanlig tandvård.

Hur bokar jag en akuttid?

Ta hjälp av Tandläkare.se för att boka en tid direkt. Bläddra genom tillgängliga sista minuten tider eller använd sökfältet för att söka på ditt område. Då hittar du en klinik nära dig med lediga tider som du kan boka nu.
För att hitta och boka en tid nu, klicka här.

Andra sökte efter

Tandläkare Nacka