Tandläkare Skåne Örkelljunga Tandläkarna Kockum och Kockum Örkelljunga

Tandläkarna Kockum och Kockum Örkelljunga

Skogavägen 10, Örkelljunga
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Kockum & Kockum – Tandläkare i Örkelljunga 

Kockum & Kockum Örkelljunga är hela familjens tandläkare. Hos oss kan hela familjen träffa våra kompetenta medarbetare. Vi använder oss av den senaste tekniken för att ditt besök ska bli så enkelt som möjligt. Hos oss ska ni trivas och se fram emot era nästa besök. Vi erbjuder er familj den bästa tänkbara tandvården, och gör allt för att hela familjen ska ha friska tänder livet ut.  

Förutom tandläkare, tandsköterskor och tandhygienister arbetar det också specialisttandläkare hos oss. De har lång vana av att behandla patienter med allvarliga behandlingsbehov. Hos oss kan du också komma för akuta besök, vi avsätter alltid tider för otförutsedda problem – allt för att finnas nära till hand för dig och din familj.  

Välkommen!

Vad tycker du om Tandläkarna Kockum och Kockum Örkelljunga

5
Genomsnitts­betyg
Baserat på 1 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarOtroligt omhändertagande för mig som var Väldigt rädd...för allt vad tandläkar besök hette...Idag går jag dit med Glädje!! Varm, kunnig o framför allt...De bryr sig om mig som en hel person..inte bara tandvård...Är så Tacksam att jag får vara deras patient!! Absolut en klinik att besöka OM man har problem, med Tandhälsa eller rädsla :)
Från Ann-Britt, 62 år -