Stäng 

Var?
Hässleholm
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
KartaKarta
TiderTider
KlinikerKliniker
Sortera
Sortera

Boka tandläkare i Hässleholm

Tandläkare Hässleholm

Letar du efter en tandläkare i Hässleholm? Att alla ska ha rätt till god tandvård ser vi som en självklarhet. Tandvård ska vara professionell, prisvärd och enkel att hitta – var man än bor. Därför samlar Tandläkare.se tandvårdsklinikerna i Hässleholm, och gör det lätt för dig att jämföra dem. För varje klinik kan du läsa recensioner och omdömen skrivna av personer som tidigare uppsökt tandvård där. Ta del av recensionerna och få hjälp att hitta en tandläkare som är perfekt just för dig.

Få hjälp – oavsett behov

Klinikerna du hittar här erbjuder tandvård i alla dess former, vare sig du är i behov av akuttandläkare eller en rotfyllningsbehandling. Det finns även möjlighet att boka tid hos tandhygienister som kan hjälpa dig med en rengöring eller en borttagning av tandsten. 

Akut tandvård Hässleholm

När du behöver akut tandvård efter en oturlig tandskada, eller har andra akuta tandbesvär, kan du boka in en akuttid hos tandläkare i Hässleholm. Är det en undersökning du vill göra, eller en behandling som inte har samma brådskande behov, kan du välja bland mängder av tider hos tandläkare nära dig. Du bokar din tid via ett enkelt bokningsformulär. Enklare kunde det inte vara! 

Folktandvården i Hässleholm

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Hässleholm. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.