Tandläkare Stockholm Vaxholm Munhälsan Vaxholm

Munhälsan Vaxholm

Strandgatan 3, Vaxholm
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hej och välkommen till Munhälsan Vaxholm. Hos oss möter du välutbildade tandläkare, tandhygienister och tandsköterskor som ger dig förstklassig tandvård i en stressfri miljö. Vi har många års erfarenhet av både barn- och vuxentandvård och vet hur vi ska ta hand om dig och dina tänder på bästa sätt.

För dig som förknippar tandläkarbesök med rädsla eller oro kan vi på Munhälsan Vaxholm erbjuda framgångsrika metoder med behandling under lugna former och med mycket omtanke som hjälper dig att känna trygghet och slappna av. Vi på kliniken arbetar alla för att ditt besök hos oss ska bli så behagligt som möjligt.

Vår tandläkarmottagning är toppmodernt utrustad, vilket bland annat innebär att vi arbetar med digital röntgen och datoriserad journal. Med digital röntgen utsätts du för betydligt mindre strålning än tidigare, dessutom kan du tillsammans med din tandläkare direkt ta del av dina röntgenbilder på en datorskärm när ni diskuterar behandlingar och resultat. Ytterligare en fördel med den nya digitala tekniken är att den inte kräver några kemikalier, vilket är bra för miljön.

Tandläkare:
Marie Höglund
Dina Salahaldin
Isabelle Särnmark

En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Munhälsan Vaxholm

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar