Tandläkare Stockholm Lidingö Lidingöpraktiken Tandvård

Lidingöpraktiken Tandvård

Torsvikssvängen 37, Lidingö
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hos oss på Lidingöpraktiken Tandvård får du professionell tandvård efter dina specifika behov. Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.
Du hittar oss på Torsvikssvängen 37. Välkommen!

Vad tycker du om Lidingöpraktiken Tandvård

2.8
Genomsnitts­betyg
Baserat på 5 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarFrån början blev jag trevligt bemött men sedan tog det hus i helvetet pga min kritik av deras bristfälliga, felaktiga behandling - Adam som är bror till tandläkaren John tog bort tandsten med borren!!! Alltså inte med laser som alla andra använder. Resultatet blev öppna sår i både nedre och övre käken - och jag hade så ont att det inte att borsta tänderna på fem dagar!!! Jag fick antibiotika utskrivet, en tio dagars kur. Som kostade mig 250 kr plus 450:- för sk tandvård, vilket jag inte fick se förrän jag blev avstängd. Jag fick ett verbalt utbrott och ifrågasatte om Adam verkligen var utbildad tandläkare. Han borrade dessutom sönder hörntanden som min brygga varit fäst vid. Jag tror dessutom inte att han som var tandläkare dvs en annan äldre herre verkligen rotfyllde tänderna - jag har nämligen rotfyllt förut och det gör väldigt ont. Men inte denna gång. Han rensade i alla fall inte hörntanden. Utan täppte igen hålen med en ovanligt lös massa som ramlade ur den nedre lilla tanden strax efteråt. Detta åtgärdades aldrig när jag besökte kliniken nästa gången dvs den gången Adam borrade sönder tandköttet och ena sidan av hörntanden. Fyllningen av hörntanden höll bara en dryg vecka. Sedan ramlade den ut oxå. Jag klagade per telefon. Sedan ringde en sk ansvarig person upp och Svea Ekonomi, som kliniken samarbetar med, skickade en sk slutfaktura trots att vi hade kommit överens om 500:- per månad och på autogiro. Slutfakturan var på över nio tusen kr!!! Jag fick en chock. Och jag skulle betala omgående samma månad. Jag ringde upp igen och var arg och otrevlig. Hur kunde det redan vara uppe i så hög summa när de inte ens börjat med implantat? Ungefär en dryg fjärdedel av deras totala kostnadsförslag på 34.000:- kr, hade redan gått åt!!! Jag tror att de kryddade fakturan pga att dom tog illa vid sig av min kritik. Det enda de hade gjort var att dra ut en liten rotrest samt, enligt de rotfyllt två tänder samt borrat bort tandsten och borrat sönder bägge tänderna. De försökte skylla ifrån sig vad gäller att fyllningen rasade ut på bägge tänderna. De sa att de inte gjort något alls och ville inte heller fullfölja varken arbetet med att sätta kronor på de två tänderna eller fullfölja kostnadsförslaget. Nu läser jag på denna sida att inte bara jag har dåliga erfarenheter av Lidingö-praktiken. Och det känns i a f som en liten tröst. Men att klinikens personal är humanister med omtanke för utsatta grupper, är helt fel. De är giriga faschister, enligt min erfarenhet och syn på deras beteende. Jag hoppas ryktet sprider sig. Och att fler än jag anmäler dom så att de inte kommer undan. Jag tänker begära skadestånd för fysiskt och psykiskt lidande. När jag nämnde detta i telefon sa dom bara att en anmälan bryr dom sig inte om eftersom den inte kommer att leda någonstans...väldigt kärnfullt och självförhärligande sagt - eller hur?
Från Carin Lundgren , 59 år -
Spara ALLA dina kvitton på dina betalningar till denna kliniken!!!!!! Jag fick i för någon vecka sen påminnelse på en faktura från Maj 2016 Alltså 2 ÅR EFTER SISTA BEHANDLINGEN FICK DESSUTOM EN PÅMINNELSE PÅ PÅMINNELSEN YTTERLIGARE 60 KRONOR DETTA SÄNKER BETYGET OVAN NÄMNDA VÄLDIGT DRASTISKT DET HÄR KÄNNS BÅDE OSERIÖST OCH KRÄNKANDE
Från anonym -
Omtänksamma tandläkare ger bra tandvård, och bemöter patienterna på ett väldigt bra sätt.
Från Lena Granqvist, 54 år -
Jag har aldrig blivit så professionellt och artigt bemött! Fick en tid inom 12 timmar från att jag ringde klockan 21 på kvällen då de även var tillgängliga!Att tillägga att jag inte kände obehag överhuvudtaget att hoppa upp i stolen och jag är svårt tandvårds rädd denna kliniken är att varmt rekommenderad av mig!
Från Pernilla Hultgren , 46 år -
Tyvärr blev avstängd på kliniken som patient dom sa att det va för att jag va rädd för tandläkare något som absolut är inte sant och blev inte klar behandlad och allt beror på att jag ifråga satte något.. Dom räknar med att fattiga ska va tysta och inte säga något .Annars lär man bli dissad för saker som inte är sanna ...dom är ju bra på att ta hand om tandrädda står i deras information blad ,men man blir dissad på falska grunder obehandlad med halv tand som lagats provisorist
Från anonym -