Stäng 

Var?
Huddinge
Behandling?
Akuttid
När vill du gå?
Från idag
Hitta tid
EE7A7C3C-CCB3-4029-8768-159E52AD66E4@3x
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera
kartvy-icon
Kartvy
klinikvy-icon
Klinikvy
sortera-icon
Sortera

Med Tandläkare.se kan du på ett enkelt sätt utforska olika tandvårdskliniker i ditt område. Du kan bläddra bland de olika klinikerna, läsa om deras utbud av undersökningar och behandlingar, jämföra deras priser och ta del av recensioner som tidigare besökare lämnat. 

Behöver du snabbt få en skadad tand lagad, efter en oturlig olycka? Eller letar du kanske efter en tandläkare som erbjuder specialiserad tandvård? Vare sig du är i behov av akuttandläkare eller ett rutinbesök med en vanlig undersökning, hjälper Tandläkare.se dig att hitta det du behöver. 

Välj passande behandling

Skrolla bland lediga tider och olika typer av behandlingar, välj det som passar dig och genomför bokningen snabbt och enkelt via vårt bokningsformulär – direkt här på sajten. Det tar inte mer en några sekunder! Efter ditt besök kan du själv lämna en recension, och på så sätt bidra till att ännu fler får ta del av god tandvård. Välkommen till Tandläkare.se i Huddinge!

Folktandvården i Huddinge

Ett alternativ till privat tandvård är Folktandvården i Huddinge. Folktandvården drivs i offentlig regi.

I Sverige är tandvård gratis för barn och ungdomar upp till och med 23-årsålder. Detta gäller både hos Folktandvården och om du väljer att gå till en privat tandläkare.

Inom fri tandvård för barn och ungdomar ingår de flesta undersökningar och behandlingar. Ibland ingår även specialisttandvård som tandreglering men det måste en specialisttandläkare bedöma.