Tandläkare Skåne Landskrona Folktandvården Landskrona Pjäsgatan

Folktandvården Landskrona Pjäsgatan

Pjäsgatan 4, Landskrona
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Folktandvården Skåne finns på flertalet orter runtom i Skåne. Närmare hälften av skåningarna får idag sin tandvård hos oss. Vi erbjuder både barn och vuxna såväl allmäntandvård som specialisttandvård. Hos oss arbetar drygt 1400 kunniga och engagerade tandläkare, tandhygienister, tandsköterskor och annan servicepersonal för att våra patienter ska känna sig trygga och väl omhändertagna.

Vad tycker du om Folktandvården Landskrona Pjäsgatan

3.3
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarVery polite and professional dentists. Just had emergency appointment and they explained everything to me and has been very supportive.
Från Aleksandra G., 40 år -
Jag vill ge mycket beröm till en ny tandläkare som heter Siddiq Ahmed väldigt fint bemötande och mycket duktig tack så jättemycket massor med +++++
Från Bernisa Agovic , 43 år -
Barn med trasig tand. Kan inte äta eller dricka pga smärta. Vill inte boka en koll pga att det är en mjölktand och ”inte akut”. Fruktansvärt!
Från Isabella Persson, 7 år -
Vissa hos er vet nog ingenting om serviceinriktning! Jag ringde ifredags för att boka tid hos tandhygiensten, men fick besvara flera frågor om varför jag ville dit så tidigt eftersom jag var där i dec. och märkligt nog så kände jag mig anklagad för att hade tecknat en försäkring.....och först nu funderar jag på att skaffa betskena...men det kändes som om hon antydde att jag hade baktankar. Sen när jag fårtiden, då upprepar jag dagen och tiden för att bekräfta tiden, måndagen den 7:e mars. När jag kom dit så säger de till mig att jag hade missförstått det hela och att det var 7 april (en fredag!!!)....det roliga var att min vän som jag delar kontor med också hörde att det var på måndag den 7:e. Så för att göra en lång historia kort, 1: jag missar mitt tåg till Malmö där jag jobbar, 2: jag blir anklagad för att ha lurat systemet, 3: kallas indirekt för lögnare tack för det fina mottagandet H. Widet Gallo
Från Helene Widet Gallo, 42 år -