Tandläkare Skåne Helsingborg Olympiatandläkarna - Bengt Rinse

Olympiatandläkarna - Bengt Rinse

Sankt Peders gata 13, Helsingborg
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Hos oss på Olympiatandläkarna får du professionell tandvård efter dina specifika behov av tandläkare AnnaKarin Hallner.

Vi erbjuder allt från förebyggande tandvård till mer avancerade ingrepp. Hos oss får du ett personligt och trevligt bemötande, bra service av god kvalitet.

Du hittar oss på Sankt Peders gata 13. Välkommen!

Vad tycker du om Olympiatandläkarna - Bengt Rinse

3.8
Genomsnitts­betyg
Baserat på 4 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentarProffs 👍
Från Mats Olsson, 64 år -
Ringde tisdag, akut. Ingen tid ”återkom torsdag 8:30” ringde torsdag fick tid 11:00, undersökning. Tid på fredagen 10:00 utdrag av tand. Tandläkare o assistent superbra!!! Det svåra va att få komma dit!
Från Tomas Johansson, 46 år -
Kom in mer eller mindre akut med en tandvärk utan dess like 15.30 torsdag den 5 september.Fick direkt en tid 17.15 samma dag till Tatiana Tirpak.18.20 stegade jag ut från Olympiatandläkarna utan tandvärk och med ett kostnadsförslag i handen. Tatiana Tirpak har sedan dess 2 ggr fixat min rotfyllning smärtfritt och elegant och till utlovat pris.Rekommenderar därför Tatiana varmt. 2017-10-18
Från Christer Åbom, 54 år -
Då jag hade en hemsk tandvärk i söndags gick jag in o kollade akut tandläkare,då kom där upp att olympiatandläkaren hade akutmotagning då fyllde jag i mina uppgifter och väntade att man skulle höra av sig.När så inte skedde ringde jag upp,och då var där en automatisk telefonsvarare som meddelade att dom skulle höra av sig,men dom hörde aldrig av sig. Om det nu var så att dom inte var ukutöppet på söndagen skulle telefosvarare meddelat detta Mycket dåligt ,jag har fått söka annan tandläkare..
Från Lars Lundström, 78 år -