Nina Thureson

Sundsgatan 12, Vänersborg
Denna klinik är ej ansluten till Tandläkare.se.  Se lediga tider från närliggande kliniker nedan.
Om kliniken
Mottagningen drivs av tandläkare Nina och Lars Thureson i Vänersborg sedan 1989. Vi flyttade till nya, fräscha lokaler 2004, och finns nu i centrum, vid gågatekrysset. Mottagningen ligger 1 trappa upp men är handikappanpassad och hiss finns.

Vi som arbetar här är förutom Nina och Lars, våra tandhygienister Kerstin Myhre och Agneta Ellström samt tandsköterskorna Maria Mossberg, Harriet Johansson, Renata Gustafsson och Helén Englund.

Sedan 201208 bedriver även tandläkare Torbjörn Bergström sin verksamhet på vår mottagning

Som ambition har vi att ge våra patienter tandvård med omtanke och kvalitét. Alltid med patienten i centrum. Vi erbjuder all form av tandvård och med tyngdpunkten på förebyggande vård. Detta för att minimera behovet av reparativa behandlingar. Såväl barn som vuxna är välkomna och vi ser oss gärna som ”familjetandläkare”.

Mottagningen är ansluten till Praktikertjänst – Sveriges största privata vårdgivare inom tandvård/hälso-sjukvård. Genom kontinuerlig vidareutbildning samt årligen återkommande kvalitetssäkringsarbete kan vi erbjuda hög vårdkvalitét och ett tryggt patientomhändertagande. Vi arbetar alltid med de senaste material och metoder.En verksamhet i Praktikertjänst
Praktikertjänsts affärsområde Tandvård är den största privata tandvårdsaktören i Sverige, med landets mest nöjda patienter. Affärsmodellen är unik med cirka 1 300 aktieägare som själva arbetar med tandvård på mottagningar och laboratorier runt om i landet. Bättre vård för bättre liv.

Vad tycker du om Nina Thureson

0
Genomsnitts­betyg
Baserat på 0 omdömen

Bemötande

Tandvård

Tillgänglighet

Betygsätt tandläkaren

Bemötande

1
2
3
4
5

Tandvård

1
2
3
4
5

Tillgänglighet

1
2
3
4
5

Skriv en kommentar